Antonia, eclipsată în club de mămica sexy

14_foto-1-4-col.jpg

Denise Iacobescu a adoptat stilul rock, care o prinde de minune

S-au încheiat vacanţele exotice pentru artişti, iar mulţi şi-au reluat activităţile din care fac bani frumoşi: cântatul şi dansatul. Sâmbătă seara, Antonia a susţinut un concert într-un club select din Capitală, iar cei dragi i-au făcut galerie. Mama ei însă a luat caimacul, căci a arătat ca desprinsă din revistele de modă.

Mare concert, mare, sâmbătă, în “Nuba Summervibes”, club de fiţe din Nordul Capitalei. Global Records, casa de producţie unde principalele creiere sunt Lucian Ştefan, fostul iubit al Innei şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, a organizat evenimentul „Trending Influencer”, iar în cadrul concertului „Trending out Loud” i-am putut asculta pe The Motans, La Familia, Blacklist şi Antonia (28 de ani).

Zoom
Antonia (stânga) și Alex Velea s-au distrat și ei în club

 

Solista a fost îmbrăcată lejer, a făcut show pe scenă, a cântat cele mai cunoscute piese, iar din public au aplaudat-o iubitul Alex Velea, fiul lor “adoptiv”, Lino Golden, dar şi mama Denise Iacobescu (50 de ani). Aceasta din urmă s-a strecurat prin mulţimea de fani, şi-a filmat fiica în timpul concertului şi le-a transmis imagini live prietenilor de pe Instagram. De remarcat ce bine arată mămica Antoniei, pe care n-o prea crede nimeni că în iulie 2017 a schimbat prefixul.

Zoom
S-a pozat în club cu celebrul blogger Alina Ceușan

 

Denise a avut o ţinută rock, a purtat bocanci, geacă de piele, fustă din tul, iar buclele lejere i-au încadrat perfect chipul superb. Iar secretul siluetei ei e la îndemâna oricui. De la 13 ani, Denise a practicat volei, timp de cinci ani, apoi gimnastică, doi ani, iar acum câţiva ani a mers, din plăcere, la scrimă. E o femeie activă, aleargă după cei doi nepoţi ai săi, Dominic (3 ani) şi Akim (1 an), dar intră des şi în sala de sport. “Merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult”, declara Denise Iacobescu pentru Click!.

loading...
Loading...

Citește și

  • denise iacobescu mall vanzatoare

    Dansează, pictează, are grijă de nepoţi, dar se pare că acestea nu sunt singurele lucruri la care Denise Iacobescu se pricepe. Mama Antoniei are pasiuni care îi pot aduce şi un venit, dacă le-ae transforma în afacere. Sexy-bunicuţa confecţionează mai nou brăţări pe care le face cu multă migală. Cântăreaţa a fost cea care a dat-o de gol pe Denise.

  • Foto

    Antonia este cu siguranță una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din industria muzicală, iar artista conștientizează, la rândul, ei acest lucru și face tot ce îi stă în putere pentru a-și surprinde în mod plăcut fanii. Dacă, de regulă încarcă fotografii în haine cât mai strâmpte și mai provocatoare, de această dată Antonia a pozat cu totul diferit față de ipostazele în care admiratorii erau obișnuiți să o vadă.