Antonia e însărcinată din nou? Imaginea prin care a făcut anunţul

antonia_dominic_alex_velea.jpg

antonia, dominic, alex velea
Antonia, Dominic și Alex formează o familie fericită
Foto: arhivă personală

La un an şi jumătate de când l-a adus pe lume pe Dominic, Antonia ar putea să ne dea o nouă veste bombă. Artista are un băieţel cu iubitul ei, Alex Velea, şi o fetiţă din mariajul cu Vincenzo castelano şi nu a exclusi posibilitatea de a-şi mări familia. Solista a publicat o imagine care ridică mari semne de întrebare şi i-a făcut pe fani să explodeze.

Antonia este o mamă tânără cu doi copii, dar se pare că vrea o familie numeroasă. Cum în prezent are grijă doar de Dominic, băieţelul pe care îl are cu Alex Velea, Maia fiind în grija bunicilor din Italia, artista se gândeşte serios la posobilitatea de a avea încă un copil. Ea a publicat pe contul de socializare o imagine, prin care a reuşit să-şi bage toţi fanii în ceaţă. În fotografie apare Dominic care poartă un body cu un mesaj care să lasă să înţelegem că Antonia ar putea fi din nou însărcinată. " Baby brother, soon (n.r. un frăţior, în curând)" sunt cuvintele imprimate pe hăinuţele băieţelului.  

dominic.jpg

dominic baietel antonia sarcina
Băieţelul Antoniei şi al lui Alex Velea poartă un body cu un mesaj care ridică semne de întrebare
foto: arhiva personală

Şi la sarcina cu Dominic, Antonia a făcut anunţul tot pe pagina ei de socializare. Artista a anunţat că va deveni mamă cu Alex Velea când sarcina era deja avansată şi trecuse de primul trimestru.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1