Antonia, decisă să se judece, din nou, cu Vincenzo! Ce planuri și-a făcut artista

antonia1.jpg

antonia alex velea oana roman custodie
Antonia este decisa sa obtina custodia Mayei, fiica pe care o are cu (inca) sotul ei, Vincenzo Castellano
foto: Facebook

Antonia speră ca divorţul dintre ea şi Vincenzo Castellano să se pronunţe cât mai repede, ea făcându-și planuri cât se poate de serioase pentru perioada de după. Mai exact, ea speră ca după ce se va pronunța despărțirea oficială va putea să ceară și custodia fiicei pe care o are cu italianul.

"Atunci când se pronunţă divorţul dintre ea şi Vincenzo va putea cere custodia fetiţei şi o poate şi câştiga. Aşa va putea să îşi crească fetiţă alături de ceilalţi doi copii pe care îi are cu Alex Velea. Alex Velea a trebuit să intenteze un proces prin care să demonstreze paternitatea celor doi copii. A câştigat procesul, sentinţa a fost una favorabilă lui Alex. Săracul Alex a fost nevoită să se lupte pentru ca un judecător să recunoască faptul că el este tatăl copiilor şi să ne schimbe certificatul de naştere. (...) M-am întâlnit cu ei la mare. M-au oprit, Antonia m-a luat în braţe, Alex la fel. Mi se pare că sunt un cuplu extraordinar de frumos", a spus Oana Roman pe facebook.

"Are mereu această supărare despre care mereu îmi spune, această dramă, că nu poate să aibă fetiţa lângă ea. Este foarte greu în sufletul ei de mamă să fie împărţită. Nu este împlinită şi fericită din cauză că omul ăsta, Vincenzo, nu vrea să îi acorde divorţul. Sper ca omul ăsta să înţeleagă şi să îi dea voie acestei femei să îşi trăiască viaţa", a mai spus Oana Roman despre Antonia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1