Antonia dă cărţile pe faţă: de ce s-a despărţit de Vincenzo

vincenzo-si-antonia.jpg

antonia vincenzo castellano divort casnicie
Antonia şi Vincenzo s-au căsătorit în 2011
Foto: Arhivă

Antonia a acordat un interviu pentru revista "The One", în care a vorbit despre viaţa ei în America, cum s-a apucat de modelling, dar şi relaţia cu Vincenzo Castellano şi ce anume a dus la finalul căsniciei lor.

Antonia şi Vincenzo au fost împreună timp de patru ani, dar relaţia lor s-a încheiat în 2012. După, cei doi soţi au început o luptă aprigă pentru custodia fetiţei lor, Maya. Mai mult, Antonia a fost acuzată că a lăsat cariera să îi distrugă mariajul. Solista a explicat că Vincenzo nu s-a plâns niciodată că ea are o carieră în muzică sau că îşi neglijează familia din cauza asta. 

"Când l-am cunoscut pe fostul meu soţ, eu nu eram vedetă. Atunci, el m-a susţinut. Nu ne-am despărţit din cauza carierei mele. E funny că mi se reproşează acum, după ce s-a terminat şi sunt în divorţ, că nu am timp pentru copil şi că am ales cariera, dar cât am fost căsătorită nimeni nu mi-a spus asta. Poate el a simţit-o în sinea lui, dar a tăcut. Nu mi-a dat nimic de înţeles. Când am rămas însărcinată, am stabilit împreună că e OK să-mi continuu cariera. Poate pe parcurs nu i-a mai plăcut aspectul ăsta. Chiar nu ştiu. Cert e că nu de asta ne-am despărţit”, a declarat Antonia, conform one.ro.

În plus, deşi cei doi nu se mai înţeleg acum, Antonia şi Vincenzo nu au avut o despărţire dramatică.  

"Nu ştiu dacă eram prea mici sau e vorba doar de mentalităţi diferite. Oamenii mă pot întreba: de ce nu ţi-ai dat seama de la început? Dar în primii ani de relaţie, căci începutul nu înseamnă doar câteva luni, te gândeşti că veţi mai învăţa unul despre celălalt, că fiecare va mai lăsa de el şi că  o să fie bine. Sau te îndrăgosteşti şi laşi orice altceva deoparte. Îmi pare rău când mă gândesc la ce se întâmplă cu copilul. În privinţa mea, cred că din fiecare experienţă de viaţă e o lecţie din care ai de învăţat. Pentru mine, a fost una mai dură, fiindcă nu te joci cu familia şi cu astfel de lucruri. Ştiu că aşa a fost să fie, nu am avut un plan să îmi fac o familie şi apoi să ajungem aici. Ne-am despărţit civilizat, iar războiul a început apoi", a completat solista. 

Un proces pentru răpire, altul pentru divorţ

Antonia şi Vincenzo se judecă în prezent şi în Italia, şi în România, în două procese diferite.

„Pare dur ce o să zic. Un dosar e de răpire a copilului şi se judecă în Italia. Căci eu pot să merg să-mi văd copilul, dar nu e de ajuns, vreau să îl iau şi la mine acasă, să-l învăţ şi despre familia de aici. Până la urmă, e pe jumătate româncă. Celălalt e pentru custodie şi pentru divorţ, care se judecă împreună aici, unde ne-am şi căsătorit. Copilul fiind născut în Italia, e mai complicat. Certificatul ei e făcut acolo, ea are cetăţenie în ambele ţări, având părinţi de două naţionalităţi diferite”, a declarat Antonia.

Zoom
Antonia va avea un copil cu Alex Velea

"Nu mă gândesc că se va întâmpla ceva rău. Tot ce am făcut eu a fost după despărţirea mea. Legal, încă sunt căsătorită, pentru că formalităţile durează. Dar, sufleteşte şi moral, relaţia mea de acum a început când cea dinainte deja se încheiase. Şi nu se încheiase cu vreo dramă, cu vreun plec pentru că tu m-ai înşelat. Subiectul e controversat, căci eu mi-am refăcut viaţa prima, într-un timp scurt. Şi de aici, replicile ca sigur din cauza ta ai divorţat, ca să fii cu celălalt! Dar nu aşa a fost", a mai spus ea pentru site-ul www.one.ro.

Antonia formează un cuplu cu solistul Alex Velea de aproape doi ani. Cântăreaţa este însărcinată şi urmează să nască la începutul anului 2015.

 

loading...