Antonia, în cea mai transparentă ţinută posibilă! Şi-a arătat silicoanele de 6.000 de euro

antonia.jpg

Antonia silicoane, iubita lui Alex Velea, Antonia sexy, sexy-mamica, solista, videoclip
Antonia este o mămică sexy cu trei copii
foto: arhiva personală

Mamă a trei copii, Antonia are o siluetă de invidiat, dar şi un bust pe care l-a "reparat" la scurt timp după cea de-a doua sarcină în cabinetul medicului estetician. Mândră de noii sâni, cântăreaţa nu mai are nicio emoţie să pozeze în ţinute transparente şi a demonstrat din nou acest lucru recent când le-a arătat fanilor că nu poartă sutien pe sub o salopetă dintr-un material fluid.

De aproximativ doi an Antonia (28 de ani) se laudă cu o cupă mai mare la sutien, mărime pe care a obţinut-o după ce a tredcut pe la medicul plastician. Cântăreaţa şi-a pus silicoane la jumătate de an după ce l-a adus pe lume pe Dominic, primul băieţel pe care îl are cu Alex Velea. Solista a ales să se opereze la unul dintre cei mai renumiţi chirurgi plasticieni, iar intervenţia, plătită de Alex Velea, a costat 6.000 de euro. Noii sani ai artistei nu sunt impresionanţi prin dimensiuni, dar schimbarea a fost apreciată de fani încă de la momentul în care a fost făcută. Acum, cu atât mai mult, domnii au avut ce admira, căci Antonia a pozat fără sutien. 

antonia.jpg

antonia silicoane 6000 de euro
Antonia are acum curaj să pozeze fără sutien
foto: arhiva personală

“Am avut două naşteri, am alăptat şi sânii nu mai erau ca la început. Nu mă mai simţeam bine în pielea mea şi am decurs la această intervenţie de mărire şi ridicare. Nu mi-am dorit implanturi mari, mi-am dorit să am sânii la fel ca înainte de a face copiii, aşa că am ales o mărime potrivită, naturala”, declara artista la scurt timp după ce s-a aflat că şi-a ajustat bustul chirurgical. 

Loading...
 
 

Citește și