Antoneasca face dezvăluiri despre scandalul iscat între Andreea Bălan şi fostul impresar

Andreea Antonescu a rupt tăcerea şi a vorbit despre relaţia dintre ea şi Andreaa Bălan

antonescu antonescu, amenda, apel fals la 112, sechestrata, iasi
Andreea Antonescu a sunat la 112 după ce s-a certat cu iubitul
FOTO: Arhivă

După ce gurile rele au speculat că relaţia dintre Andreea Antonescu şi Andreea Bălan s-a cam degradat în ultima perioadă, prima a rupt tăcerea şi a făcut lumină în acest caz.

Andreea Antonescu a fost invitată miercuri seara în platoul emisiunii ''Wowbiz'', unde a vorbit deasemenea şi despre scandalul iscat între Bălanca şi fostul ei impresar, Marius Gavrilă, care a acuzat-o în repetate rânduri că falsează şi nu are voce.

''Înainte de orice, acest scandal nu îmi aparţine. Eu sunt la mijloc între doi oameni la care ţin enorm. Andreea este persoana cu care am împărţit patul mai mult decât cu fratele meu. Pe Marius îl ştiu dinainte de a intra în trupa Andree. El mă băga în spectacolele lui fără să fiu cunoscută'', a mărturisit aceasta, precizând că Andreea Bălan nu a fost prea încântată că ea a rămas în continuare să colaboreze cu Marius Gavrilă.

Andreea Bălan este acuzată de fostul impresar că nu are voce

Andreea Bălan este acuzată de fostul impresar că nu are voce
FOTO: Arhiva personală

Ea a mai dezvăluit că nu va renunţa la contractul pe care îl are cu impresarul Gavrilă: ''Marius a fost cel mai corect om cu care am lucrat. Eu îmi fac job-ul şi nu cred că e cineva în măsură să mă tragă la răspundeere şi să îmi spună ce să fac şi nu. Andreea rămâne în continuare naşa fetiţei mele, iar cu Marius voi continua colaborarea. Andreea, ca om, nu mi-a cerut nicio secundă să renunţ la acest contract. Nu cred că şi-a permis să îmi ceară asta'', a mai adăugat ea, în direct la emIsiunea ''Wowbiz'', de la Kanal D.

Marius Gavrilă

Marius Gavrilă

Cât despre înregistrarea cu vocea Andreei Bălan în care nu pare ceea ce cântă ea pe scenă, şatena nu a dat prea multe informaţii: ''Nu ştiu ce să zic despre prestaţia Andreei prezentată de Marius'', a încheiat aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1