Antena 3, amendată pentru emisiunea cu Julio Iglesias Jr.

mihai_gadea.jpg

antena 3 julio iglesias amenda
Episodul cu Julio Iglesias Jr. l-a costat scump pe Mihai Gâdea
Foto: Mediafax

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a descis, marți (22 septembrie), amendarea postului Antena 3 cu 15.000 de lei, pentru emisiunile „Sinteza zilei“, în care a fost invitat Julio Iglesias Jr., şi „În gura presei, în care prezentatorul Mircea Badea l-a jignit pe Cătălin Prisăcariu.

CNA a analizat ediția din 16 mai a emisiunii „Sinteza zilei“, care l-a avut invitat pe cântărețul Julio Glesias Jr. și în care, la finalul acesteia, cântărețul a spus „Jos Băsescu“, la îndemul lui Mihai Gâdea, potrivit Adevărul. A fost analizată și ediția „În gura presei“ din 5 - 6 aprilie, când Mircea Badea a făcut afirmații jignitoare la adresa fostului prezentator B1 TV Cătălin Prisăcariu.

Consiliul Audiovizualului a decis amendarea postului Antena 3 cu suma de 15.000 de lei, la propunerea făcută e membrul CNA Radu Herjeu. Acesta din urmă a declarat că ceea ce s-a întamplat în timpul emisiunii „Sinteza Zilei“ în care a fost invitat Julio Iglesias Jr. a fost o atingere adusă „demnităţii şi respectabilităţii omului“, iar atitudinea moderatorului este „greu de calificat.

Iată momentul în care Mihai Gâdea îl pune pe Julio Iglesias să spună „Jos Băsescu“

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1