Anna Lesko, ziua mamă gospodină, noaptea bombă sexy

le1untitled-1.jpg

Anna își învață copilul să citească. Ca să se transforme din mămică în divă, Lesko stă două ore în fața oglinzii
Citeste tot despre: 

Când spui Anna Lesko îţi vin în cap mişcări lascive, forme voluptuoase, silicoane, un întreg arsenal de seducţie. Ei bine, de când a devenit mamă, solista e de nerecunoscut: ziua se dă pe tobogane şi în trenuleţe şi abia noaptea, pe scenă, redevine bomba-sexy pe care o ştim.

De aproape doi ani încoace, de când a devenit mămică, Anna Lesko (37 de ani) uimeşte pe toată lumea.  Cine ar fi crezut că o divă răsfăţată, care s-a iubit cu milionari precum Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg sau cu afacerişti mondeni precum Codin Maticiuc sau Alin Cocoş, se poate transforma, peste noapte, într-o mamă perfectă şi o gospodină desăvârşită? Ei bine, aşa s-a întâmplat. Anna e nedespărţită de fiul ei Adam, care pe 30 martie va împlini 2 ani, iar alături de DJ Vinny, alias Adrian Neniţă, trăieşte o iubire discretă şi tihnită.

Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună, alături de fiul lor, la Grădina Zoologică din Băneasa, iar zilele trecute, Anna a oferit un adevărat spectacol în parcul Herăstrău.

S-a dat în trenuleţe cu fiul ei, au alergat, s-au jucat şi şi-au făcut poze. Şi acasă, solista e legată tot timpul de fiul ei. Până şi la jocul de rummy sunt împreună, iar gătitul cu Adam a devenit un obicei. Ce credeţi, abia seara, când încep concertele, artista îşi dă jos “hainele” de mămică şi le pune pe cele de bombă-sexy. Nu mai puţin de 10-15 concerte are Anna în fiecare lună, onorariul ei pentru un show fiind cuprins îmtre 2.000 şi 2.500  de euro. Aşadar, aduce în bugetul familiei mai bine de 30.000 de euro lunar.

Loading...
 
 

Citește și

  • Leo de la Strehaia este cunoscut pentru faptul că a umblat cu foarte multe domnişoare din showbiz-ul românesc. Prinţul Ţiganilor a recunoscut că a cheltuit zeci de mii de euro pentru a-şi satisface poftele cu diverse vedete autohtone.

  • anna lesko stefania grosu

    Vă întrebaţi cine e tânăra discretă care o însoţeşte peste tot pe Anna Lesko de vreo patru ani încoace? Vă spunem noi. Nu e rudă, nu e dansatoare, ci persoana pe care solista se bazează zi şi noapte, la bine şi la greu. Ştefania Grosu are doar 24 de ani şi cumul de funcţii: bodyguard, şofer, bonă, PR, impresar, dar şi prietenă.

  • anna lesko adam baietel copil

    Anna Lesko (36 ani) se distrează foarte mult cu fiul ei, Adam, care urmează să împlinească un an și două luni. Recent, Anna Lesko i-a tăiat din moț fiului ei, potrivit tradiției, și a respectat obiceiurile conform cărora copilul trebuie să aleagă anumite obiecte, despre care se spune că i-ar prezice viitoarele interese și chiar cariera.

  • barbatii din viata annei lesko

    Nu mai încape dubiu că Anna Lesko înnebuneşte bărbaţii atunci când apare pe plajă! Deşi este mămica unui băieţel, în vârstă de un an şi trei luni, cântăreaţa, originară de peste Prut, arată demenţial în costum de baie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1