Anna Lesko, scene erotice în cadă. Se lasă mângâiată de un cântăreț musculos

Anna Lesko e din ce în ce mai provocatoare, iar videoclipul pe care l-a filmat de curând se încadrează la cele vizionate doar cu acordul părinților.

Arată foarte bine la 41 de ani, așa că nu ezită să își expună formele fizice atât pe rețelele sociale, dar și în cel mai recent videoclip, cel al piesei „Eu cu tine, tu cu mine”, pe care o interpretează alături de Bogdan Mocanu. În clip, Lesko are o scenă erotică în care apare alături de musculosul cântăreț, într-o cadă, în timp ce acesta o ține în brațe.

Corpul ei este acoperit de un body de culoarea pielii, care se mulează perfect pe sânii siliconați. Videoclipul a fost lansat la finalul săptămânii și deja a înregistrat pe YouTube 100.000 de vizualizări. Recordul artistei este la piesa cântată alături de Culiță Sterp, „Ivanko”, 18 milioane de vizualizări! 

Loading...
 
 

Citește și

  • Anna Lesko a intrat în atenția celebrei Jennifer Lopez. Și acest lucru s-a întâmplat după ce vedeta internațională a lansat cea mai nouă piesă a ei, "PaTi", alături de Maluma, iar fanii din întreaga lume au început să posteze dansuri și coregrafii pe Tik Tok. Filmulețele respective s-au viralizat iar staff-ul vedetei a realizat un filmuleț cu cele mai interesante momente, care ulterior a fost urcat pe canalul oficial de YouTube al lui JLo.

  • O vedem în reality-show-ul "Ferma: orășeni versus săteni" (PRO TV), însă Anna Lesko (41 de ani) nu și-a neglijat cariera muzicală. Chiar a primit "învoire" să apară la "Vorbește lumea", alături de colega Anda Adam, ca să promoveze noua lor piesă. Cu această ocazie, Click! a stat de vorba cu Anna Lesko și am aflat detalii picante despre "Fermă", despre viața ei de acasă, dar și despre cel mai nou proiect muzical, care face ravagii pe YouTube.