Anna Lesko s-a pozat goală pușcă! Fanii i-au bătut obrazul: «Fiul tău sigur este mândru de o mamă ca tine»

anna-lesko-goala2.jpg

Anna Lesko a pozat goală în fața unei ferestre
Foto: Instagram

Anna Lesko și-a uimit din nou admiratorii! Dacă până acum le-a oferit acestora imagini sexy dar „cu perdea”, în cele din urmă Anna a decis să scape de orice inhibiții și să le arate și urmăritorilor ei virtuali cu ce a fost înzestrată de mama natură. Vedeta s-a pozat goală în fața unei ferestre, însă admiratorii ei nu au fost deloc plăcut surprinși.

Deși vedeta era conștientă că fotografia în cauză o să șocheze, probabil că nu se aștepta, totuși, la atâtea comentarii negative venite din partea admiratorilor săi. Chiar dacă în ultima perioadă Anna a ținut-o numai în poze sexy, se pare că ultima imagine publicată de aceasta a fost picătura care a umplut paharul.

Anna Lesko, complet goală pe internet 

Internauții au criticat-o aspru și „denigrat-o” pe artistă din postura de mamă, explicându-i că o femeie care are și copii nu ar trebui să se afișeze în acest mod pe rețelele de socializare. 

Cântăreața s-a lăsat fotografiată goală în fața unei ferestre, imaginea stârnind rumoare în mediul online. „Mă mai las mângâiată de acest soare divin și plec la drum, că deja îmi bat la ușă colegii”, a scris Lesko în dreptul fotografiei. 

anna-lesko-goala.jpg

Anna Lesko, într-una dintre cele mai îndrăznețe apariții ale sale
Foto Instagram

Nici comentariile internauților nu au întârziat să apară. „Arăți superb dar de ce trebuie să arăți la toată lumea, ce îți lipsește?”, „O să dau unfollow acum, doar dezbrăcată și cu prosopul în cap știe, nimic interesant”, „Fiul tău sigur este mândru de o mamă ca tine! Are ce exemplu să urmeze”,

„Prea vulgar, prea ca la bordel”, „Ești mama, nu?”, „Degeaba ești frumoasă dacă te expui în halul ăsta, ca și cum ai fi de vânzare. Nu așa, Ana!”, „Nu înțeleg divele care se expun în modul ăsta, mai ales fiind mame. Ce vrei să arăți? Mi se pare imoral și de prost gust să te afișezi în halul ăsta și pentru ce?”, au fost câteva dintre reacțiile internauților. Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este mama unui băiețel pe nume Adam. 

 

 

Loading...

Citește și

  • anna lesko

    "Un ceai cald cu lămâie și miere, mereu mă revigorează", a scris Anna Lesko pe rețelele sociale în această dimineață, însă nimeni nu a fost atent la asta, ci la poziția în care a pozat solista și la felul în care era îmbrăcată.

  • Anna Lesko nu se lasă! Vedeta continuă seria imaginilor senzuale pe care le publică pe rețelele de socializare, iar urmăritorii virtuali ai acesteia știu deja că în fiecare zi îi așteaptă o nouă poză sexy! Pentru a-și etala bronzul căpătat în vacanță, cântăreața a găsit rețeta perfectă pentru obținerea unor fotografii de succes, pentru care a primit multe complimente din partea admiratorilor ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1