Anna Lesko a prins "sfârşitul lumii" la Satu Mare! Cântăreaţa a tremurat din toate încheieturile | VIDEO

anna_lesko.jpg

anna lesko potop grindina
Anna Lesko a filmat potopul cu telefonul mobil
foto: arhiva personală

Ce spaimă a tras Anna Lesko cu puţin timp în urmă! Cântăreaţa se afla în maşină când afară s-a pornit potopul. A început să plouă, iar din cer cădeau bucăţi mari de gheaţă de dimensiunea unui ou de prepeliţă. Speriată, solista i-a cerut celor cu care se afla în automobil să se adăpostească. Deşi tremura toată, ea a apucat să filmeze totul cu telefonul mobil.

Momente de panică pentru Anna lesko. Artista, originară de peste Prut, a trăit un adevărat şoc când a văzut că vremea îşi face de cap. Ploaia torenţială cu grindină a băgat spaima în artistă, care a comparat ce abia reuşea să vadă pe geamul maşinii cu "sfârşitul lumii". 

"Parcă ar fi sfârşitul lumiii! Am trăit momente de groază acum o oră în Supuru de Jos (Satu Mare)! Maşinile distruse, parbrize sparte, copaci rupţi şi case devastate", a descris artista tabloul în care vremea capricioasă a reuşit să-i strice buna dispoziţie. Din fericire, solista a scăpat nevătămată, ba chiar a filmat episodul cu telefonul mobil. A rămas însă cu sperietura pe care a tras-o şi din care face eforturi şi acum ca să-şi revină.  

Loading...
 
 

Citește și