Anna Lesko, nud la plajă. “Adevărul este că goală esti cea mai frumoasă!”

Are 38 de ani, dar arată ca o puștoaică de 20. Asta ne demonstrează Anna Lesko cu fiecare apariție a sa. Dar, ]ntr-una dintre cele mai recente imagini de pe contul său de Instagram, cântăreața și-a surprins fanii când le-a arătat tuturor ce trup perfect are când renunță la haide.

Senzuală și fără inhibiții, cântăreața de muzică ușoară  le-a încins imaginația bărbaților cu o fotografie recentă. În care se bronza pe nisipul fierbinte fără costum de baie. Se pare că Anna Lesko a ales să facă plajă pentru a se bronza uniform. Însă, pentru a păstrata unele mistere ale trupului său, Anna a ales să își acopere sânii voluptoși pe care îi are cu o mână.

lesko2.png

anna lesko imagini sexy
Cântăreața este irezistibil de sexy

Fanii au rămas încântatați de ceea ce au văzut și au apreciat imediat postarea. “Ia mâna dreaptă de la piept”, “Adevărul este că goală esti cea mai frumoasă!”, “Anna Lesko mereu a fost și va fi la fel de tânără și frumoasă ca până acum. Este greu de imaginat pentru unii care nu te-au văzut în carne și oase cum de arăți tu atât de bine în pictoriale. Da, oameni buni cum o vedeți la televizor sau în reviste, așa e și în realitate.E de apreciat, se menține. Jos pălăria” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă de la admiratori. Anna Lesko trăiește o relație frumoasă de iubire alături de Adrian Neniţă, alias DJ Vinny cu care are și un băiețel de doi anișori. Cei doi încă nu sunt căsătoriți, dar au planuri de nuntă.

Loading...

Citește și

  • barbatii din viata annei lesko

    Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, cântăreaţa, originară de peste Prut, a avut relaţii numai cu oameni potenţi financiar. Ascensiunea ei în showbiz-ul autohton a fost marcată de un scandal în care au fost implicate nume cu rezonanţă - Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Lista cu bărbaţii din viaţa Annei Lesko nu se rezumă doar la cei doi, prin patul artistei trecând şi alţi domni, care i-au oferit confort financiar solistei.

  • Anna Lesko a strâns o viaţă bani la ciorap, din show-urile ei de infarct, astfel că acum îşi permite luxul să devină patroană. Împreună cu o bună prietenă, ea şi-a deschis miercuri seară, în buricul Capitalei, localul ”Calea Victoriei 18”. Solista a înfulecat cu poftă dintr-un crenvurşt cald, căci, deh, reclama este sufletul comerţului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1