Anna Lesko ne-a arătat ce bea dimineața, dar nimeni nu a fost atent la asta. Iată cât de sexy s-a pozat

anna_lesko1.jpg

anna lesko
Anna Lesko este super sexy la 40 de ani
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

"Un ceai cald cu lămâie și miere, mereu mă revigorează", a scris Anna Lesko pe rețelele sociale în această dimineață, însă nimeni nu a fost atent la asta, ci la poziția în care a pozat solista și la felul în care era îmbrăcată.

Și ce bărbat nu ar vrea să se trezeacă dimineața în compania unei femei atât de sexy? Moldoveanca în vârstă de 40 de ani nu este la prima ispravă de acest gen, căci are obiceiul de "a-și băga în boală" admiratorii de sex masculin. Costume de baie care mai de care mai sexy sau chiar lipsa lenjeriei intime sunt "ingrediente" în multe imagini publicate de cântăreață pe rețelele sociale. Și are ce arăta, căci, așa cum recunosc fanii care o urmăresc, Anna "încinge internetul".

anna_lesko.jpg

anna lesko
Anna Lesko, așa cum umblă dimineața prin casă
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Anna Lesko nu se lasă! Vedeta continuă seria imaginilor senzuale pe care le publică pe rețelele de socializare, iar urmăritorii virtuali ai acesteia știu deja că în fiecare zi îi așteaptă o nouă poză sexy! Pentru a-și etala bronzul căpătat în vacanță, cântăreața a găsit rețeta perfectă pentru obținerea unor fotografii de succes, pentru care a primit multe complimente din partea admiratorilor ei.

  • În ultimele luni, Anna Lesko şi-a surprins fanii de pe Instagram cu nenumărate fotografii în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată, însă acum artista a trecut la un alt nivel: a pozat complet dezbrăcată!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1