Anna Lesko, luată la rost după ce a pozat sexy. «Îți vinzi și corpul, nu doar vocea»

19466646_1542072852520866_26894712294189874_o.jpg

Anna Lesko și-a pus internauții în cap cu o poză în care apare în costum de baie
foto: Facebook

Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, Anna Lesko (38 de ani) are cu ce se mândri. Artista are un corp perfect și nu e de mirare că atrage răutatea și invidia multora. Ultima sa fotografie publicată pe Facebook a iscat reale controverse în rândul internauților.

Anna Lesko, originară de peste Prut, a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare în costum de baie, într-o poziție mai provocatoare. Cum era de așteptat, imaginea a strâns imediat aprecieri și comentarii din rândul prietenilor virtuali, însă nu toate au fost pozitive.

Sprijinită de un copac, într-un costum de baie întreg, cu spatele gol, și cu o privire amețitoare, cântăreața și-a etalat formele corpului ei, demne de invidiat, ceea ce s-a și întâmplat. Mai mulți internauți din rândul sexului frumos au fost de părere că fotogrfia publicată nu este una demnă de o mamă și o doamnă adevărată și asta fie din răutate, fie din invidie.

19693852_1551184788276339_5235541064987605402_o.jpg

Anna Lesko și-a etalat formele într-un costum de baie întreg, cu spatele gol
foto: Facebook

 

”Când băiatul tău va fi mare și va vedea pozele tale, va fi «foarte mândru»! Ține-o tot așa!” sau ” Să înțeleg că în ziua de azi își vinzi și corpul, nu doar vocea sau talentul. Degeaba ai talent, dacă nu ai corp, buze, țâțe etc!!”, sunt unele dinte comentariile răutăcioase ale internauților.

Cu toate acestea, mulți dintre prietenii virtuali au complimentat-o și au admis faptul că, Ana Lesko, are un corp sexy.

Loading...
 
 

Citește și

  • barbatii din viata annei lesko

    Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, cântăreaţa, originară de peste Prut, a avut relaţii numai cu oameni potenţi financiar. Ascensiunea ei în showbiz-ul autohton a fost marcată de un scandal în care au fost implicate nume cu rezonanţă - Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Lista cu bărbaţii din viaţa Annei Lesko nu se rezumă doar la cei doi, prin patul artistei trecând şi alţi domni, care i-au oferit confort financiar solistei.

  • anna lesko impresar florin nedelcu

    Solista trece prin momente dificile! Anna Lesko (36 de ani) a mărturisit, de curând, că bărbatul care i-a stat alături, ca impresar, timp de cinci ani, a tras-o în piept. Florin Nedelcu i-ar fi furat sume mari de bani, în mai multe rânduri, iar ea abia acum şi-ar fi dat seama, susţine cântăreaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1