Anna Lesko a încins Internetul cu un decolteu de infarct

anna_lesko.png

anna lesko
Anna Lesko și-a pus pe jar fanii cu o imagine super sexy
foto: arhivă personală

Anna Lesko (39 de ani) are cu ce se lăuda! Frumoasa cântăreață de peste Prut este tare mândră de trupul ei de zeiță, dar mai ales de sânii voluptuoși. Fanii au bombardat-o cu mesaje curtenitoare, pe Instagram, după ce solista și-a postat o fotografie în care apare periculos de sexy.

Celebra interpretă arată impecabil la aproape 40 de ani. Deși este mămică, ea are un abdomen de invidiat, lucrat din greu la sala de sport, dar și un decolteu apetisant.

Anna Lesko a reușit să încingă Internetul cu fotografia în care își expune decolteul  generos, mărit, în urmă cu aproximativ zece ani, cu ajutorul medicului estetician. În recenta fotografie postată pe pagina ei de Instagram, Anna  este îmbrăcată într-o rochie scurtă, albastră, cu paiete, iar sânii obraznici sunt susținuți cu greu de sutien.

anna_lesko.png

anna lesko
Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi
foto: arhivă personală

 

Fanii ei nu s-au putut abține și i-au trimis mesaje amuzante, cu tentă erotică: “O să răcești la plămâni Ana” sau ”Ești sexy și rea”. Anna susține însă că, pentru o talie de viespe, și un trup de fotomodel, orice femeie trebuie să țină și o dietă, nu să dea iama în frigider.

Loading...
 
 

Citește și

  • anna lesko costum baie sani

    Una dintre cele mai sexy artiste de la noi, mama unui băiețel de trei ani, Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, artista a fost convinsă să-și deschidă sufletul de Bogdan Nicolai de la A List Magazine.

  • barbatii din viata annei lesko

    Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, cântăreaţa, originară de peste Prut, a avut relaţii numai cu oameni potenţi financiar. Ascensiunea ei în showbiz-ul autohton a fost marcată de un scandal în care au fost implicate nume cu rezonanţă - Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Lista cu bărbaţii din viaţa Annei Lesko nu se rezumă doar la cei doi, prin patul artistei trecând şi alţi domni, care i-au oferit confort financiar solistei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1