Anna Lesko i-a tăiat moțul fiului ei! Uite ce a ales Adam la ceremonie

anna_lesko_copil_baietel_adam.jpg

anna lesko adam baietel copil
Anna Lesko speră că fiul ei va deveni artist
foto: Arhiva Personală

Anna Lesko (36 ani) se distrează foarte mult cu fiul ei, Adam, care urmează să împlinească un an și două luni. Recent, Anna Lesko i-a tăiat din moț fiului ei, potrivit tradiției, și a respectat obiceiurile conform cărora copilul trebuie să aleagă anumite obiecte, despre care se spune că i-ar prezice viitoarele interese și chiar cariera.

La tăierea moțului, Anna Lesko a povestit la Wow Biz miercuri (27 mai) că fiul ei a ales patru obiecte mai puțin obișnuite. Adam a ales prima dată o cruce, după care a pus mâna pe microfon: „Am zis: un preot care va cânta”. Însă, în continuare, băiețelul a pus mâna pe bani, iar apoi pe un făcăleț de bucătărie.

Anna Lesko crede că, ce mai probabil, fiul ei îi va călca pe urme și va deveni artist și speră că Adam va face față tuturor provocărilor pe care această meserie le presupune:„Meseria de artist e foarte grea, am momente când sunt foarte obosită, dar sunt foarte multe avantaje”. Totuși, Anna a declarat că se simte foarte fericită și consideră că este o persoană foarte norocoasă tocmai datorită faptului că este artistă.

Să-și respecte meseria, să-și respecte publicul și să dăruiască foarte mult, pentru că nu există jumătăți de măsură în această meserie”, a răspuns Anna Lesko, întrebată ce sfaturi i-ar da fiului ei dacă acesta ar vrea să devină artist.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1