Anna Lesko, emoţionată la prima aniversare a băieţelului ei

12-13-vedete-anna-lesko.jpg

anna-lesko
Anna nu mai are așa mare succes de când a devenit familistă

De când a devenit mămăcă, Anna Lesko se uită cu alţi ochi la copii, iar pentru băieţelul ei este trup şi suflet. Frumoasa artistă, originară de peste Prut, trăieşte astăzi emoţii mari la prima aniversare a lui Adam. Solista s-a pregătit intens pentru petrecerea micuţului, aşa că momentul nu putea altfel marcat decât cu tort şi distracţie în familie.

Anna Lesko a reuşit să-şi ţină sarcina ascunsă şapte luni şi abia pe ultima sută de metri şi-a arătat mândră burtica de gravidă, moment în care a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta ca solista să aibă o relaţie atât de serioasă şi nici să se afişeze, peste noapte, cu o sarcină atât de avansată. De atunci, însă a trecut un an, iar acum cântăreaţa este mai fericită ca niciodată de alegerea pe care a făcut-o.

lesko_adam.jpg

anna lesko fiu adam aniversare un an
Fiul Annei Lesko a împlinit primul an de viaţă
foto: arhiva personală
 

"Anul trecut, la 29 martie, s-a nascut Adam! Astăzi împlineşte un an fericit şi voinic. Sunt copleşită de emoţie, credeţi-mă încă nu îmi vine să cred ce dar am de la Dumnezeu! Să vă trăiască copiii! La mulţi ani, Adam!!", a scris Anna Lesko pe reţeaua de socializare la descrierea unei fotografii în care apare extrem de fericită lângă băieţelul ei curios să încerce tortul cu fructe pe care i l-a adus mămica lui.   

Loading...
 
 

Citește și