Anna Lesko, în cel mai sexy costum de baie! Artista se distrează în vacanţă cu băieţelul ei | VIDEO

anna-lesko.jpg

barbatii din viata annei lesko
Anna Lesko este una dintre artistele extrem de sexy de la noi
foto: arhiva personală

Nu mai încape dubiu că Anna Lesko înnebuneşte bărbaţii atunci când apare pe plajă! Deşi este mămica unui băieţel, în vârstă de un an şi trei luni, cântăreaţa, originară de peste Prut, arată demenţial în costum de baie.

Atunci când nu urcă pe scenă, Anna Lesko (36 ani) se distrează de minune cu fiul ei, Adam. Artista a publicat pe contul ei de socializare un filmuleţ în care apare alături de băieţel, în vacanţă. Adam se joacă într-o maşinuţă gonflafilă, fiind preocupat de apă, în timp ce mămica lui îl soarbe din priviri. Admiratorii solistei au urmărit imaginile, însă inevitabil privirea le-a fost atrasă de bustul generos al vedetei, care este foarte bine pus în valoare şi datorită faptului că Anna Lesko poartă un sutien minuscul.

Cântăreaţa şi fiul ei se află într-o destinaţie exotică. Grijulie, artista s-a retras, împreună cu fiul ei la umbră, atunci când razele soarelui au început să bată cu putere. Cei doi s-au jucat pe marginea unei piscine superbe de unde în depărare se vede marea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • anna lesko adam baietel copil

    Anna Lesko (36 ani) se distrează foarte mult cu fiul ei, Adam, care urmează să împlinească un an și două luni. Recent, Anna Lesko i-a tăiat din moț fiului ei, potrivit tradiției, și a respectat obiceiurile conform cărora copilul trebuie să aleagă anumite obiecte, despre care se spune că i-ar prezice viitoarele interese și chiar cariera.

  • anna lesko impresar florin nedelcu

    Solista trece prin momente dificile! Anna Lesko (36 de ani) a mărturisit, de curând, că bărbatul care i-a stat alături, ca impresar, timp de cinci ani, a tras-o în piept. Florin Nedelcu i-ar fi furat sume mari de bani, în mai multe rânduri, iar ea abia acum şi-ar fi dat seama, susţine cântăreaţa.

  • anna lesko potop grindina

    Ce spaimă a tras Anna Lesko cu puţin timp în urmă! Cântăreaţa se afla în maşină când afară s-a pornit potopul. A început să plouă, iar din cer cădeau bucăţi mari de gheaţă de dimensiunea unui ou de prepeliţă. Speriată, solista i-a cerut celor cu care se afla în automobil să se adăpostească. Deşi tremura toată, ea a apucat să filmeze totul cu telefonul mobil.