Angelica Constantin, "rivala" Luminiţei Anghel, are schizofrenie!

angelica_constantin_concubin_proces_rivala_luminita_anghel.jpg

Angelica Constantin și concubinul au susținut ieri, la tribunal, că sunt în stare s-o crească pe Măriuca, dar nu pot dovedi acest lucru. Angelica Constantin ar putea ajunge pe mâna medicilor pentru a se stabili dacă e capabilă să o crească

Vrea, nu vrea, cele mai ascunse secrete încep să iasă la iveală. Angelica Constantin, mama naturală a fetiţei crescute de Luminiţa Anghel, este diagnosticată cu schizofrenie paranoidă. Asta reiese din actele depuse la tribunal, pentru procesul deschis pentru adopţia Măriucăi.

Angelica Constantin îşi vrea cu orice preţ fetiţa, pe care a lăsat-o în urmă cu cinci ani într-un centru de plasament. Iar pentru a dovedi că poate fi, de această dată, o mamă responsabilă, femeia trebuie să arate că o poate creşte aşa cum se cuvine pe Măriuca, acum în vârstă de 8 ani.

mariuca_luminita_anghel_foto_familie.jpg

Luminița Anghel a crescut-o patru ani pe Măriuca și s-a atașat enorm de ea

Judecătorii nu vor să scape nimic din vedere şi i-au luat la puricat tot, casa, banii, dar şi starea de sănătate, atât a ei, cât şi a bărbatului cu care locuieşte. Aşa că actele încep să se strângă la dosar, iar situaţia Angelicăi pare că se complică de la un termen de judecată la altul. Ieri, mama naturală a Măriucăi a fost nevoită să facă dovada unui venit, iar adeverinţele aduse au dezvăluit alte probleme.

Angelica Constantin beneficiază de o pensie pentru persoane cu handicap, după ce a fost diagnosticată, în urmă cu mai mulţi ani, cu schizofrenie paranoidă. “Nu sunt bolnavă, am doar o tulburare de personalitate. Dacă aveam ceva atât de grav nu mai puteam să am grijă de Măriuca nici după ce am născut-o”, a declarat pentru Click! Angelica.

Judecătorii nu au trecut însă cu vederea actele medicale şi iau în calcul o expertiză pentru a se stabili dacă femeia este aptă să-şi îngrijească copilul pe care îl vrea acum înapoi. Şi asta nu e singura ei problemă. Mama Măriucăi nu a putut dovedi până acum nici măcar faptul că locuieşte cu chirie, iar actele cerute pentru concubinul său, inclusiv cazierul, lipsesc cu desăvârşire de la dosar.

Femeia a mai primit răgaz încă o săptămână pentru a strânge alte acte, care probabil vor scoate la lumină şi alte lucruri ascunse bine de tot.  Apariţia mamei naturale în viaţa Măriucăi a bulversat-o complet pe micuţă. Asta au susţinut cei doi martori, asistenţi sociali, aduşi la tribunal de Protecţia Copilului Sector 1. “Până la prima vizită, din august 2014, copilul nu a ştiut că Angelica Constantin este mama lui. La una dintre vizite, concubinul mamei i-a spus că a fost cumpărată de ocrotitoare, iar fetiţa s-a speriat şi a început să plângă”, a povestit unul dintre asistenţii sociali.

Toate acestea au dus la schimbarea comportamentului copilului, iar Luminiţa Anghel (46 de ani) a decis să renunţe anul trecut, în octombrie, la fetiţa pe care o creştea deja de patru ani.

Luminiţa Anghel mai are doi copii

Artista mai are un fiu înfiat, David, de 17 ani, şi încă un băiat, Filip Nikolas, în vârstă de 4 ani, cu actualul soţ, Silviu Dumitriade. “După apariţia mamei naturale, au apărut discuţii în familie, tensiuni. Fetiţa se trezea noaptea plângând, a devenit supărăcioasă, chiar agresivă faţă de copiii ocrotitoarei. Până la aceste vizite, fetiţa nu a avut nicio problemă de comportament”, a mai spus asistentul social.

Măriuca a devenit confuză. Nu mai ştie unde îi este locul. Are momente când vrea la “Lumi”, adică la Luminiţa Anghel, unde s-a obişnuit şi are un anumit stil de viaţă, la mama Angelica Constantin, unde ar avea pregătită o cameră şi rochiţe, sau vrea să rămână la cămin, unde sunt copiii cu care se joacă şi are parte de vizitele ambelor “mame”. 

 

Loading...

Citește și