Angela Similea nu și-a vândut nici acum conacul în care a locuit cu Victor Surdu

simileasurdu.jpg

Angela Similea şi Victor Surdu au fost căsătoriţi din 1999 până la moartea bărbatului, în 2011

Înglodată în datorii la bănci, în septembrie 2014, Angela Similea a luat o decizie șocantă: să-și vândă conacul de la Mataraua, Belciugatele, în care a locuit cu soțul ei, Victor Surdu. Deși a lăsat din preț, nici acum artista nu a vândut superba vilă de pe malul lacului.

Angela Similea (71 de ani) nu a reușit să-și vândă conacul nici acum, la trei ani și jumătate de când l-a scos la vânzare. Îndrăgita interpretă și soțul acesteia, regretatul deputat PSD Victor Surdu, care a murit la 7 aprilie 2011, au fost executaţi silit cu ani în urmă, pentru un împrumut bancar nerambursat, de circa 700.000 de euro. Ca să scape de datorii, la trei ani de la moartea soțului ei, Angela Similea a fost nevoită să pună în vânzare conacul pe care Victor Surdu l-a construit special pentru ea, casa în care cei doi au locuit până când politicianul a murit.

similea98987.jpg

Conacul din Belciugatele

Conacul artistei de la Mataraua, Belciugatele, are două etaje și 16 camere, o suprafață utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp cu o deschidere de 50 mp la lac. Pe proprietatea achiziționată de Victor Surdu imediat dupa căsătoria cu Angela Similea se mai află o piscină, dar și un teren de fotbal, o vie, o seră și o grădină. Acest colț de Rai a fost scos la vânzare cu 750.000 de euro, în toamna anului 2014. Cu timpul, artista a mai lăsat 100.000 din preț, în speranța că îl va vinde și că va scăpa de datoriile acumulate la bancă. Recent, domnul Adi, administratorul conacului, fostul șofer al lui Victor Surdu, a declarat la România TV că vila artistei nu a fost nici acum vândută. În acest timp, Angela Similea locuiește în vila unor prieteni din zona Plevnei, iar o mare parte din an și-o petrece în SUA, la fiul ei, Sorin Hilgen, și la cei doi nepoți dăruiți de acesta, Grace și Jan Christian.

Loading...

Citește și

  • Angela Similea a scăzut din preţul conacului pe care l-a scos la vânzare pe site-urile de specialitate, încă de la începutul lunii septembrie. Cum clienţii nu s-au înghesuit să achiziţioneze casa, artista speră ca noul preţ să atragă cumpărătorii.

  • Angela Similea se chinuie de aproape doi ani de zile să-și vândă palatul din satul Mataraua, Belciugatele, în care a locuit alături de soțul ei, Victor Surdu, care a murit în 2011. Fratele politicianului, Gabriel Surdu, a început lupta pe avere cu artista, deși el însuși are conturile doldora de milioane de euro.