Angela Similea are gardă de corp, şofer şi oameni care roiesc în jurul ei. Uite cum o răsfaţă!

s114_ok-angela-mare-foto-blitz.jpg

Artista are gardă de corp care îi duce la maşină florile şi cadourile
Fotografii: Blitz

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Trei ani a renunţat complet la muzică, dar pe 24 aprilie 2019 a revenit la marea ei dragoste! Magazinul Muzica din Capitală a deveni neîncăpător când Angela Similea a fost primită de producători şi de fani ca o regină a şlagărelor. Click! a vorbit cu vedeta care pe toată durata evenimentului a fost păzită de o gardă de corp.

Cum îi leagă nu doar o excelentă colaborare muzicală, ci şi o prietenie de o viaţă, Angela Similea (72 de ani) şi Marius Ţeicu (73 de ani) şi-au lansat împreună discurile „Să ne reamintim”, „Trăiesc”, ale artistei şi „Refrene de aur”, dublul album al compozitorului.

Alături de artiştii marcanţi ai Epocii de Aur au venit mulţi colegi de breaslă, dar şi oameni dragi şi apropiaţi. Angela Similea nu s-a lăsat foarte mult aşteptată, având o apariţie aplaudată îndelung, asemenea unei primiri ca la Hollywood.

Artista a avut maşină la scară, gardă de corp care i-a fost mereu aproape, iar fanii i-au adus nenumărate cadouri şi multe buchete de flori. Mai mult, casa de discuri EuroStar, care i-a produs CD-urile, i-a înmânat „Discul de Aur” pentru vânzări.

Angela Similea şi Marius Ţeicu au primit torturi personalizate. Solista a avut grijă ca prăjitura să fie împărţită cu fanii. Click! a stat de vorbă cu cele două vedete, aşa că am aflat că îi leagă o prietenie strânsă.

s214_ok-angela-mica-tort.jpg

Solista a primit Discul de Aur şi un tort personalizat

„Vă recomandăm să folosiţi prietenia profundă, aşa cum noi am fost prieteni pe vremea noastră. Să nu fim oamenii interesului. Iubirea trăieşte în tăcere, trebuie aplicată în prietenie şi trebuie să-l avem pe Dumnezeu alături. El e cel care hotărăşte pentru noi. Muzica noastră veche merge la fanii noştri cărora le mângăie sufletele. Trebuie ca tinerii să ne cunoască şi să dea nas în nas cu muzica anilor în care noi am înregistrat piese. Mă bucur să am «angeliştii» alături de mine şi că am împărţit tortul cu ei. Sunt împlinită că am oameni frumoşi alături. În curând voi cânta şi piese noi, e destul timp de acum încolo”, ne-a spus Angela Similea.

Iar Marius Ţeicu ne-a mărturisit că a făcut o pauză, dar că acum compune din nou. „Cu Angela vorbesc în continuare la telefon. Am avut o perioadă în care am stat departe, însă avem destul timp să ne vedem. Cât despre piese noi, îi voi mai compune Angelei dacă voi avea inspiraţie”, ne-a mai spus îndrăgitul compozitor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5