Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se ceartă care dintre ei e mai frumos

andrei_liviu.jpg

andrei stefanescu liviu varciu
Andrei și Liviu sunt sarea și piperul din noul sezon "Te cunosc de undeva"

Prima ediție din noul sezon “Te cunosc de undeva!” aduce telespectatorilor transformări specatculoase, mult râs și voie bună, dar și “conflicte” spumoase.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu intră în concurs în postura unui duo exploziv. Pentru ediția din această seară (13 februarie), cei doi amuzanți artiști oferă nu doar un duet, ci și un duel. Intrați în pielea surorilor de la Azucar Moreno, Liviu și Andrei au avut de împărțit rolurile, ceea ce s-a lăsat cu o primă “ciocnire” între cei doi. Fiecare voia să fie femeia “mai frumoasă”, din punctul lor de vedere, dintre surorile Antonia și Encarnacion Salazar. “Eu o să fiu cea mai frumoasă!”, punctează Andrei. „Jură-te că ești mai frumoasă decât mine!”, intervine Liviu.

varciu_stefanescu.jpg

andrei stefanescu liviu varciu concurs
Andrei și Liviu intră în pielea surorilor de la Azucar Moreno

 

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva!” îi are drept concurenți pe George (ex Jorge), Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose , Liviu Teodorescu, Theo Rose, Paula Chirilă, Rareș Dragomir, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Sezonul nouă debutează în această seară (13 februarie), de la ora 20.00, pe Antena 1. Juriul rămâne același. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits sunt gata de show și de apreciat calitățile artistice ale noilor competitori.

Loading...

Citește și

 • anca turcasiu madonna

  Noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) revine azi, de la orele 20.00, pe micul ecran, cu noi ”transformări” ale concurenților.

 • Nu i-a fost de ajuns un premiu, cel de la “X Factor”, din 2013, aşa că peste solistul Florin Ristei a dat iar norocul. De data aceasta, el a câştigat cel de-al optulea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Numai că, până să ajungă la această performanţă, Florin a avut mult de pătimit, la machiaj, căci nu-i deloc treabă uşoară să intre în pielea unor dive.

 • Showul “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 aduce pe micile ecrane, în fiecare săptănână, noi transformări. Cele mai grele sunt ale vedetelor masculine care trebuie să se epileze şi să meargă pe tocuri la fiecare ediţie.

 • te cunosc de undeva

  La sfârşitul lunii ianuarie vor începe filmările pentru cel de-al nouălea sezon din “Te cunosc de undeva”, showul transformărilor de la Antena1. Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose şi Liviu Teodorescu vor face parte din acest sezon, după cum Click! a anunțat în exclusivitate. Echipa show-ului mai are însă o surpriză pentru fanii emisiunii.

 • Andrei Stefanescu Alb Negru Antonia

  După trei ani de la separarea de Sylvia, Andrei Ștefănescu (36 de ani) a luat o decizie care îi va schimba viața.

 • crbl serifi de romania

  Nervi întinşi la maximum la "Şerifi de România"! Concurenţii au fost la un pas să cedeze nervos, iar cei mai colerici au fost pe punctul de a se bate. Este vorba despre Andrei Ştefănescu şi de CRBL.

 • liviu varciu

  În sfârşit, se va muta în casa lui. Liviu Vârciu e aproape gata cu lucrările la vila sa din Băneasa. Şi asta nu pentru că ar fi învăţat să-şi drămuiasă banii, ci pentru că nea Mărin i-a sărit în ajutor şi i-a împrumutat suma necesară pentru terminarea lucrărilor.

 • Liviu Vârciu (34 de ani), cel mai răsfăţat prezentator al postului Antena 1, a fost în centrul atenţiei la petrecerea televiziunii. În calitate de prezentor al emisiunii “Ham Talent”, el şi-a adus şi simpaticul căţel, un bulldog francez pe nume Jack.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1