Andrei Ștefănescu, în mare impas. Botezul fiului îi dă dureri de cap. ”Nu e ușor”

andrei.jpg

Andrei Ștefănescu îi pregătește fiului un botez pe cinste
foto: Facebook

Andrei Ștefănescu se află în toiul pregătirilor pentru botezul fiului său. Știm cu toții cât de obositoare și costisitoare este organizarea unui astfel de eveniment, mai ales că printre invitații lui se află nume de seamă din showbiz-ul românesc pe care trebuie să-i mulțumească. Se pare că Andrei s-a ”împotmolit” la alegerea tortului și pentru asta a apelat la un specialist.

Andrei Ștefănescu și Antonia au devenit părinți la sfârșitul lunii februarie. De atunci și până acum, cei doi s-au bucurat de fiecare moment pe care l-au petrecut alături de băiețelul lor, însă a venit vremea ca micuțul să-i pună la treabă. Cântărețul se află în toiul pregătirii botezului și, mai precis, în toiul pregătirii petrecerii la care vor participa o mulțime de invitați din lumea mondenă și nu numai.

Zoom
Antonia l-a făcut tătic pentruprima dată pe Andrei la sfârșiul lunii februarie
foto: Facebook

O astfel de petrecere cere timp, dar mi ales hotarare în decizii. Cum Andrei nu a mai fost pus până acum într-o astfel de situație, nu i-a fost tocmai ușor să organizeze de la cel mai mic detaliu evenimentul. Însă, cea mai mare bătaie de cap i-a dat-o alegerea tortului.

”Am venit n fața vitrinii. Voiam să aleg un tort pentru botezul fascinant al fiului meu, dar știi cum e, din vitrină nu poți să alegi. Eu le-aș mânca pe toate din vitrină, dar ne trebuie unul. Anonia stă acasă, așteaptă, eu o să merg să-i spun ce tort am ales. Am văzut multe torturi la nunți și botezuri, darnu pot să mi-l imaginez pe cel pe care mi-l doresc. De asta o să las profesioniștii să-și facă treaba. Aș vrea totuși ca tortul să aibă tematica asta de pădure, să imite, poate, mușchi de copac sau ciopercuțe, ce mai e prin pădure”, a declarat cântărețul la Antena Stars.

Andrei ștefănescu își dorește ca botezul să iasă ca la carte și să mulțumească fiecare invitat în parte, treabă deloc ușoară. De aceea, își doreșteca torul să fie piesa de rezistență a evenimentului, drept pentru care își dorește o mică operă de artă

”Am mulți invitați și îmi doresc să fie mare, să fie spectaculos pentru că, acum, din prăjuturi a început să se facă artă. Ce voiam să vă zic e că nu e ușor! Nu e ușor să mergi să guști. Du-te la meniu, du-te la nu știu ce, chiar nu e ușor. Mai avem foarte puțin de organizat. E obositor, pentru că sunt multe lucruri miuțe la care nu mă gândeam. Avem de alergat”, a continuat Andrei.

Iubita lui Andrei Ștefănescu a adus pe lume un băiețel sănătos pe data de 25 februarie, făcându-l pe cântăreț tătic pentru prima oară. Colegul de trupă al lui Kamara a mai fost căsătorit înainte cu Sylvia, cea de care a divorțat cu scandal.

 

loading...
Loading...

Citește și