Andrei Pavel s-a despărţit de soţie pentru eleva sa. Imagini în premieră cu noul cuplu - VIDEO EXCLUSIV

pavel_mare.jpg

Fotoreporterii Click! l-au surprins în weekend, la Mamaia, pe Andrei Pavel în tandreţuri cu Tamira Paszek
foto: mihai ionescu

Divorţul este la modă şi în lumea sportului, nu doar în showbiz. Dovadă este cea mai recentă şi şocantă separare.

Click! vă prezintă în exclusivitate povestea despărţirii fostului tenisman Andrei Pavel (40 de ani) de soţia lui, Simone (48 de ani) după o căsnicie care a durat două decenii. Pavel, căpitan al echipei de Cupa Davis a României, s-a îndrăgostit de o altă femeie, nimeni alta decât Tamira Paszek, 23 de ani, cea pe care o antrenează din 2012.

pavel_familie.jpg

Fostul tenisman, alături de soţia de care s-a despărţit şi de cei doi copii ai lor, Carolina şi Marius
foto: OK! ROMANIA

Tamira face deja parte din grupul de prieteni ai lui Andrei, care o ia pe iubita lui peste tot. Weekendul trecut, cei doi au fost la mare, la Mamaia, iar fotoreporterii Click! i-au surprins în ipostaze tandre. Tamira nu l-a scăpat din ochi pe Pavel şi a fost mai mereu lipită de el. Căpitanul echipei de Cupa Davis a României a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, relaţia cu eleva sa.

pavel3.jpg

Pavel şi noua lui iubită s-au fotografiat împreună în mai multe ocazii

”Este adevărat, sunt despărţit de soţie, iar Tamira este noua mea prietenă”, ne-a spus el. Apropierea dintre antrenor şi eleva sa este firească, având în vedere că sunt în permanenţă împreună. Aşa a început şi povestea de iubire dintre Andrei Pavel şi eleva sa, Tamira Paszek. Românul a pornit colaborarea cu sportiva din Austria în 2012, după turneul de la India Wells, iar lucrurile au mers de minune, încă din primul moment.

pavel2.jpg

Pavel şi noua lui iubită s-au fotografiat împreună în mai multe ocazii

“Colaborarea dintre noi merge extraordinar. Andrei este un tip extraordinar, foarte calm pe teren, foarte pozitiv. El m-a ţinut în priză când am fost la pământ din cauză că jocul nu-mi mergea bine. Este sigur o colaborare de lungă durată”, a mărtursit Tamira, în urmă cu ceva timp. Desele lor apariţii publice din ultimele luni nu fac decât să confirme faptul că relaţia lor personală merge perfect. 

Pavel s-a căsătorit cu Simone în august 1999

Au împreună doi copii, o fată, Carolina Elena (15 ani) şi un băiat, Marius (12 ani). Au trăit o perioadă în Germania, acolo unde au făcut şi nunta, apoi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde Pavel şi-a deschis şi o academie de tenis.

pavel1.jpg

Andrei Pavel

A câştigat peste 5 milioane $ din tenis

Andrei Pavel a fost mult timp numărul unu în tenisul românesc. La simplu, sportivul originar din Constanţa a cucerit 3 trofee (Tokyo- 1998, St. Poelten-2000 şi Montreal-2001), a jucat în total nouă finale, ajungând pe locul 13 ATP, cel mai bun al carierei, în 2004. A câştigat şi şase titluri la dublu, din 11 finale disputate. Din tenis, Pavel a câştigat 5.225.028 dolari, având şi în Cupa Davis un bilanţ pozitiv: a jucat 62 de meciuri pentru România şi s-a impus în 40 dintre ele. În prezent este căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României şi o antrenează pe Tamira Paszek, din Austria. În trecut a mai lucrat cu Jelena Jankovic (Serbia).

Loading...
 
 

Citește și

  • Învins cu 6-3, 7-6 (2) de uruguayanul Pablo Cuevas, în primul tur al Open Romania, Andrei Pavel a pus punct unei cariere de 14 ani, în care a obţinut trei titluri ATP, a ocupat locul 13 în ierarhia mondială (în 2004) şi în care a câştigat 5,2 milioane $.

  • Îi place să stea în faţă când e vorba de tenis, îi place viteza şi să gătească şi se declară un sfânt. Căpitanul echipei de Cupa Davis a României nu s-a visat de mic „Cneaz".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1