Andrei Leonte, surprins în ringul de box! Află motivul FOTO/VIDEO

andrei.jpg

andrei leonte filmari videoclip ring
Andrei Leonte a lansat videoclipul piesei "Care pe care" chiar de ziua lui, în data de 25 martie
Foto: Arhivă personală

Nu vă speriaţi, nu este vorba despre vreo bătaie adevărată! Andrei Leonte (26 de ani) a filmat pentru cel mai recent videoclip al său, care se numeşte “Care pe care”.

În noul videoclip, “Care pe care”, Andrei Leonte, care este pimul câştigător al show-ului„X-Factor” de la Antena 1, luptă în ring pentru iubirea lui. În plus, în clip, solistul aşteaptă un copil cu actriţa Victoria Răileanu. De fapt, acesta e finalul fericit al videoclipului, după ce îi vedem pe protagonişti certându-se pe tot parcursul lui, în mijlocul unei case construite într-un ring de box. 

Vezi SuperGalerie Foto cu Andrei Leonte, la filmări!

 • andrei leonte filmari videoclip ring
  În videoclip, Andrei Leonte este surprins într-un ring de box
  Foto: Arhivă personală
 • andrei leonte filmari videoclip ring
  Piesa "Care pe care" a fost lansată în data de 25 martie, chiar de ziua artistului
  Foto: Arhivă personală
 • andrei leonte filmari videoclip ring
  Andrei Leonte, alături de actriţa Victoria Răileanu, la filmările pentru noul clip
  Foto: Arhivă personală
 • Maximize

1/3

 

În noul clip al solistului este vorba despre lupta pe care doi oameni implicaţi într-o relaţie o duc zi de zi pentru salvarea dragostei lor, iar mesajul e unul singur: merită să lupţi pentru cel sau cea de lângă tine!

Urmăreşte noul videoclip, “Care pe care”!

 

Piesa solistului Andrei Leonte a fost lansată în data de 25 martie, chiar de ziua artistului, împreună cu casa de producţie Roton. Este semnată de băieţii de la Deepside Deejays, Răzvan Victor Alstani şi Silviu Marian Păduraru, iar versurile sunt scrise, ca de obicei, de Andrei Leonte.

Despre piesa "Care pe care", Andrei mărturiseşte că "este o piesă sinceră, fără ocolişuri, verde în faţă, aşa cum ar trebui să fie şi o relaţie. Este vorba despre lupta pe care cei doi o duc fie pentru ca relaţia să supravieţuiască, fie unul împotriva celuilalt. Se mai întâmplă şi aşa... "

Pe actriţa Victoria Răileanu o ştiţi de pe scenele de teatru din Bucureşti şi din ţară, dar şi din diferite reclame şi din telenovela "Daria, iubirea mea".

Loading...
 
 

Citește și

 • Andrei Leonte copilarie grea

  Peste o lună împlinește 26 de ani, dar Andrei Leonte este mult mai matur. S-a lovit de mic de greutățile vieții. La 14 ani avea deja vergeturi de la lucratul câmpului, pentru că a fost nevoit să-și ajute părinții pe câmp. Iar acum ar vrea să-i ajute din nou, să se întoarcă în România. De zece ani, mama și tatăl lui Andrei se chinuiesc să-și strângă ban cu ban pentru a lichida datoriile din țară.

 • Andrei Leonte iubita Oana Cocarta

  A fost trădat în dragoste și de atunci suflă și în iaurt. Andrei Leonte (25 de ani) nu vrea ca fanii lui să știe cine este iubita sa, dar Click! a aflat că primul „X-Factor” al României

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1