Andrei Leonte se chinuiește și acum să-și aducă părinții din Italia

andei_leonte_prim_plan.jpg

Andrei Leonte copilarie grea
Andrei Leonte nu și-a îndeplinit încă visul de la „X-Factor”, acela de a-și aduce părinții înapoi în țară
foto: arhiva personală

Peste o lună împlinește 26 de ani, dar Andrei Leonte este mult mai matur. S-a lovit de mic de greutățile vieții. La 14 ani avea deja vergeturi de la lucratul câmpului, pentru că a fost nevoit să-și ajute părinții pe câmp. Iar acum ar vrea să-i ajute din nou, să se întoarcă în România. De zece ani, mama și tatăl lui Andrei se chinuiesc să-și strângă ban cu ban pentru a lichida datoriile din țară.

Primul „X-Factor” al României se poate lăuda că a făcut ceva important cu banii din premiu. Din cei 167.000 de euro cât i-au mai rămas după impozitare din cecul de 200.000, Andrei Leonte și-a cumpărat un apartament cu trei camere, pe care a dat 90.000 de euro, a investit în mobilă și amenajări 15.000 de euro, apoi și-a luat o altă mașină, pentru care a cheltuit 4.000 de euro.

Din restul de bănuți, Andrei Leonte și-a ajutat părinții să-și plătească datorii mai vechi. Dar tot nu a reușit să-și împlinescă visul de la „X-Factor”, acela de a-și aduce părinții înapoi în România. Mama și tatăl lui Andrei mai au o datorie de 10.000 de euro de achitat, asta după ce au pierdut casa din Iași din cauza unui joc financiar de tip Caritas.

Andrei Leonte nu și-a îndeplinit încă visul de la «X-Factor»

Solistul a învățat de mic să fie chibzuit, pentru că a avut o copilărie încercată de greutăți în Vaslui, apoi în Iași, unde s-a mutat cu ai lui când era în clasa a V-a. „Ambii părinți munceau pământul. Sincer, bani nu știu de unde aveam... Era alocația mea și ce mai vindeam, produse sau carne. Am vândut și fasole verde cu mama în piață. Ăsta era principalul domeniu de activitate, agricultura. Ne duceam la prășit, pe ogoare... Eu am varice de la 14 ani”, își amintește Andrei Leonte.

Andrei Leonte: „Am vândut și fasole verde cu mama în piață”

Solistul a mai povestit, pentru Click!, că a fost întotdeauna înțelegător cu părinții. „Ai mei au apelat la rațiunea mea... Nu ne permitem niște chestii. Mă mai afecta treaba asta, aveam discuții cu ai mei, dar am înțeles că nu era de unde și că din când în când se fac eforturi foarte mari ca să am parte de niște lucruri”, a mai spus Andrei Leonte.

Loading...
 
 

Citește și

  • Orice tânăr îşi doreşte să aibă propria casă. Andrei Leonte a reuşit să-şi împlinească acest vis şi să-şi cumpere un apartament în Bucureşti. Recent, şi-a făcut şi buletin la noua adresă. Click! a fost în vizită la primul câştigător „X-Factor” din România şi vă prezintă în exclusivitate „cuibuşorul” artistului!

  • Andrei Leonte

    Primul câştigător al show-ului„X-Factor” de la Antena 1 a avut o vară plină. S-a mai împlinit, și-a schimbat look-ul și are o nouă mașină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1