Andrei Leonte: “Nu dăm, în p… mea, cu piciorul”

Citeste tot despre: 

Andrei Leonte s-a făcut băiat rău! Câştigătorul primei ediţii a concursului “X-Factor” (Antena1) lansează, în exclusivitate pe Click.ro, cel mai nou videoclip al său, unul în care solistul nu se fereşte să utilizeze cuvinte cu bip.

“Nu dăm, în p… mea cu piciorul la tot ce a fost” este unul dintre versurile piesei “O nefericită şi un nebun”, al cărei videoclip va fi lansat, în curând, în exclusivitate, pe Click.ro.

leonte01.jpg

Andrei Leonte
foto: Arhiva personală

Versurile piesei care vorbeşte despre destrămarea unui cuplu au fost scrise chiar de Andrei. “Este o piesă în care se vor regăsi toţi cei care s-au despărţit, care au suferit de pe urma acestui fapt. Am scris versurile din propria mea experienţă, din trecut, din ce am văzut la cei din jurul meu, căci, mai devreme sau mai târziu, toţi trecem prin astfel de momente”, a declarat Andrei pentru Click. El s-a implicat total în realizarea videoclipulului său, de la scenariu, până la montaj, căci vrea să se perfecţioneze şi la acest capitol “tehnic”, de care nu este deloc străin. “De vreo doi ani, am început să montez şi clipuri, iar anul trecut am regizat, împreună cu Adela Dan, şi un film documentar pentru Salvaţi Copiii”. Cum sună piesa “O nefericită şi un nebun” şi ce alte vorbe de duh foloseşte Andrei Leonte veţi afla, în curând, doar pe Click.ro.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1