Andrei Leonte, ca Mowgly din „Cartea Junglei”

andrei_leonte_mowgli.jpg

andrei leonte mowgli sporturi extreme
Andrei Leonte se aseamănă mult cu simpaticul personaj de benzi desenate, Mowgli, din „Cartea Junglei”
colaj: Click!

Andrei Leonte (27 de ani) şi-a luat inima în dinţi şi s-a cocoţat pe cea mai înaltă „creangă”! Cântăreţul s-a apucat de sporturi extreme! Ce e drept, n-a fost prea ușor, căci s-a lăsat cu niscaiva rugăciuni şi ţipete...

Vă amintiţi de Mowgly din Cartea Junglei? Dar avem şi noi un Mowgly al nostru! Andrei Leonte a ieşit din studioul de înregistrări şi s-a cocoţat... pe cea mai înaltă platoformă! S-a lăsat cu ţipete!

„Când eram mic mă urcam prin copaci”

„Ehh, iată-ne la înălţime, pot să vorbesc şi eu neîntrerupt de Mădălina acum, în sfârşit, ei i-a fost frică să se urce aici, nu e mult, adică e doar un etaj, nu mori, poate doar să-ți rupi ceva, cel puţin glezna. Aşa, dar uite-mă că am hamuri, la bunică-mea în cireş nu aveam hamuri, dar mă rog aici... Exact ca Mowgly mă simt, da”, a declarat Andrei Leonte, pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV.

Nu e el prea curajos şi nu e obişnuit cu sporturile extreme, dar face tot ce poate pentru a-şi întreţine „pătrăţelele”. „Ce să zic, fac flotări acasă şi am şi o bară de tracţiuni, dar nu e la etajul doi. Când eram mic mă urcam prin copaci... Aveam un arţar în faţa porţii bunicilor mei şi oarecum era aplecat deasupra drumului şi legam o funie şi ne dădeam, ne spânzuram de arţarul ăla”, și-a amintit solistul.

Noul videoclip lansat de solist, un scurtmetraj: „O nefericită și un nebun”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1