Andrei Jivan, văduvul dansatoarei care a murit pe scenă acum 2 ani: «Dumnezeu mi-a trimis o nouă familie!»

andrei-si-andreea.jpg

andrei si andreea
Andrei a primit o nouă șansă la dragoste alături de Andreea
Foto Arhivă personală

Viața merge mai departe pentru dansatorul Andrei Jivan, fost concurent la "Românii au talent" (PRO TV), după ce, în urmă cu un an și jumătate, soția lui a murit pe scenă, în timpul unui concert. El ne-a povestit cu drag despre femeia alături de care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar și despre bebelușul lor: "Dumnezeu mi-a trimis o nouă familie", ne-a spus Andrei, cu optimism.

Fatidica dată de 9 noiembrie 2018 va fi de neuitat pentru Andrei, care pe 28 mai împlinește 30 de ani. În acea zi, el și soția lui, Diana, se aflau la un bal al Bobocilor, desfășurat la Casa de Cultură din Sebiș. Sub privirile îngrozite ale celor prezenți, Diana s-a prăbușit brusc pe scenă, în timp ce dansa, și, deși a fost resuscitată de mai multe ori, tânăra nu a mai putut fi salvată. Avea doar 33 de ani şi, potrivit certificatului emis de medicii legişti, ea suferea de o malformaţie congenitală la inimă, boală de care nu știa. Inima i s-a oprit în timp ce dansa, cauza morţii fiind ”insuficienţă cardio-respiratorie acută de tip periferic” şi „edem pulmonar acut hemoragic”. "Aseară 09.11.2018, scumpa mea soţie s-a stins din viaţă în urmă unui stop cardio-respirator. Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", nota tânărul pe contul lui de Facebook.

diana-jivan-1.jpg

diana jivan
Diana Jivan și Andrei Jivan, în ziua nunții
Foto Arhivă personală

Andrei a crezut atunci că lumea s-a sfârșit și luni bune de la tragedie a trăit un coșmar. Iată însă că acum are puterea să zâmbească din nou: "Cu credință și iubire! Sunt cele mai puternice arme! Totul cu ajutorul lui Dumnezeu, sigur! A fost, poate, cel mai mare impact emoțional din viața mea. În acele momente și încă aproximativ câteva luni de zile după eveniment am fost puțin pierdut. O astfel de tragedie își lasă amprenta destul de mult pe suflet. Ce a urmat a fost o resetare totală, dar am decis să țin capul sus și să o fac mândră pe Diana!", ne-a spus Andrei.

jivan-diana-s-a-stins-in-bratele-sotului-ei-4.jpg

jivan diana
Soția lui, Diana, suferea de o malformație la inimă
Foto Arhivă Click!

Între timp, a devenit tătic și se pregătește de nunta cu Andreea, nouă iubita, care i-a fost un real sprijin: "Andreea este viitoarea mea soție, mama copilului nostru și o persoană foarte puternică. Ea a fost lângă mine și m-a ajutat foarte mult în tot acest timp. Este logodnica mea, viitoarea mea soție. Cu ea mă știam de cinci ani, e și ea dansatoare. Ne cunoșteam de mult timp și a apărut în calea mea, cumva Dumnezeu a trimis-o, asta consider. Imediat după tot ce s-a întâmplat. Eu cu ea practic sunt din ianuarie, anul trecut. După care, lucrurile au evoluat, în luna mai a rămas însărcinată. Și am știut că e trimisă de Dumnezeu toată situația și am continuat să mergem așa. Și da, acum mă declar fericit în situația în care sunt și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Și, da, sunt tată acum! Încă de când am aflat vestea că voi deveni tată am simțit adevărată revenire la realitate și o împlinire imensă! Dominic este cel mai mare și cel mai frumos dar de la Dumnezeu!", a mai adăugat Andrei.

andrei-jivan-si-bebelusul.jpg

andrei jivan
Are un bebeluș simpatic-foc. Dominic i-a readus zâmbetul pe chip
Foto Arhivă personală


S-a reinventat si debutează ca solist chiar de ziua lui

Andrei nu numai că dansează, dar s-a apucat și de impresariat și de muzică. A făcut parte din mai multe proiect, printre care Today, dar acum are și alte planuri. "Este vorba despre un proiect muzical și de entertainment bazat pe o energie pozitivă. Mă voi numi Mr. Manager, iar piesa de debut e “Manager” pentru că descrie direcția mea, nu doar ca artist. Producția muzicală a piesei este făcută de către Cristi Pascu, un artist și totodată un prieten foarte talentat, iar linia și textul îmi aparțin. Activez în tot ce înseamnă domeniul artistic de peste 20 de ani. Am avut peste 3.000 de reprezentații în diverse ipostaze: dans, muzică, MC. În tot acest timp, am învățat să mă ocup și de partea tehnică a unui eveniment, precum și de managementul unui artist, lucru care acum constituie un as în mânecă pentru mine", spune el. Andrei va lansa piesa pe 28 mai, chiar de ziua lui de naștere.

Loading...

Citește și

  • diana jivan si andrei jivan s-au casatorit in 2014

    Tragedie pe scenă în echipa unei concurente pregătită de Smiley! O dansatoare, care susţinea un spectacol la Casa de Cultură din oraşul Sebiş, a murit în braţele soţului ei. Tragedia s-a petrecut vineri seară la un bal al Bobocilor la care tânără a fost invitată în calitate de dansatoare a Letiţei Roman, concurenta show-ului de talente de la Pro Tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1