Andrei Găluț, omagiu emoționant pentru prietenii din Colectiv

andrei_galut_megastar_rock.jpg

andrei galut colectiv
Solistul trupei Goodbye to Gravity le-a adus un omagiu prietenilor pe care i-a pierdut în urma tragediei
Foto: Arhiva Click!

Andrei Găluț (31 de ani), singurul supraviețuitor din formația Goodbye to Gravity, care concerta în seara de 30 octombrie în clubul Colectiv, a fost activ pe pagina sa personală de Facebook, pentru prima dată de la tragedie. Solistul a schimbat două fotografii, cea de profil și cea de pe copertă. Într-una din poze apar membrii formației, iar în cealaltă Andrei apare alături de fată, cel mai probabil iubita lui, Mădălina Strugaru, care și-a pierdut viața la câteva zile după incendiu.

Incendiul din clubul Colectiv a luat viața a 63 de oameni și a decimat formația Goodbye to Gravity. Membrii trupei, Andrei Găluț (voce), Vlad Țelea (chitară), Alex Pascu (bas), Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Enache (tobe) au concertat pe 30 octombrie, în clubul Colectiv. Goodbye to Gravity își lansa noul album, „Mantras of War” în acea seară. Andrei Găluț este singurul supraviețuitor din trupă. Pe lângă prieteni, el a pierdut-o și pe iubita lui, Mădălina Strugaru, care a murit pe 12 noiembrie, la Spitalul de Urgență din Capiatală.

clipboard01.jpg

andrei galut colectiv
Andrei Găluț și-a schimbat pozele de la profil și copertă
Foto: captură Facebook

 

Andrei Găluț a fost activ pentru prima oară de la tragedie, sâmbătă noaptea (9 ianuarie), pe pagina sa personală de Facebook. Artistul a schimbat coperta de pe rețeaua de socializare și a pus o imagine cu formația lui, Goodbye to Gravity. În imaginea de la profil, Andrei apare alături de o tânără pe care o ține în brațe, care cel mai probabil este iubita lui, Mădălina.

Starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătățește

Andrei Găluț a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv. La câteva zile de la tragedia, artistul a fost transferat la Spitalul Crucii Roții din Beverwijk (Olanda), unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Starea de sănătate a solistului se îmbunătățește treptat, potrivit apropiaților săi.

Loading...
 
 

Citește și

 • Luni, 30 noiembrie, se împlineşte o lună de la tragedia din Colectiv, care a îndoliat 60 de familii şi a lasat urme adânci în sufletele multora. Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ (31 de ani), se află de câteva săptămâni în Spitalul Crucii Roşii din localitatea olandeză Beverwijk, unde a suferit mai multe operaţii. Medicii s-au chinuit să îi salveze o mână, care era despicată.

 • andrei galut solist goodbye to gravity

  Noaptea de 30 spre 31 octombrie este greu de uitat. Incendiul din clubul „Colectiv” a furat vieţile multor iubitori de muzică rock! Precum într-un scenariu al unui film horror, rând pe rând apropiaţii solistului trupei Goodbye to Gravity s-au stins în clubul groazei.

 • andrei galut

  Andrei Găluț, singurul membru al formației Goodbye To Gravity care a mai este în viață, s-a trezit din comă. Tânărul întreabă obsesiv de iubita lui, Mădălina Strugaru. Nimeni nu are curaj să îi spună că tânăra a murit joi (12 noiembrie). Solistul se află în continuare în stare destul de gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de suprviețuire.

 • adi despot andrei galut

  Începută acum șapte ani, în 2008, prietenia dintre Adi Despot şi Andrei Găluț, solistul “Goodbye to Gravity”, a devenit din ce în ce mai puternică odată cu trecerea anilor.

 • andrei galit madalina strugaru iubita transfer olanda floreasca

  O seară ce se anunţa de excepţie s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru sute de tineri care se aflau la data de 30 octombrie în clubul Colectiv. Printre ei şi iubita lui Andrei Găluţ, Mădălina Strugaru. Tânăra venise să-l susţină pe solistul vocal al trupei Goodbye to Gravity la lansarea celui de-al doilea material discografic al formaţiei.

 • andrei galut megastar incendiu colectiv

  Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity a devenit cunoscut în 2008, după ce a câştigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Megastar” de la Prima TV. Însă pasiunea lui pentru muzică a început încă din adolescenţă, când a studiat singur chitara, instrument de care s-a îndrăgostit de când l-a ținut pentru prima dată în mână.