Andrei Aradits a dat Antena 1 pe PRO TV. Unde îl vedeți pe fostul jurat de la «Te cunosc de undeva»

juriu-te-cunosc-de-undeva.jpg

Așa arăta juriul emisiunii "Te cunosc de undeva"
Foto: Te cunosc de undeva

Toamna au loc tot felul de schimbări prin televiziuni, iar una dintre ele îl vizează pe actorul Andrei Araditz (44 de ani), pe care îl ştiaţi ca jurat la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde a stat 12 sezoane, acum fiind înlocuit cu actorul Cristi Iacob.

Ei bine, din această toamnă, actorul s-a întors nu numai la prima dragoste, actoria, dar şi la Pro TV, acolo de unde a plecat în urmă cu 12 ani, când a jucat în serialul “Iubire ca în filme” (Acasă TV). Din această toamnă, actorul poate fi văzut  în “Vlad”, serialul regizat de Jesus del Cerro (“Cu un pas înainte”). Noul serial e un thriller care respectă înalte standarde cinematografice şi care spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă.

2_col-aradits-emilian_oprea_andrei_araditz_tudor_oprisan_olimpia_melinte_diana_sar.jpg

andrei aradits
Andrei Aradits (al doilea din stânga) va juca în serialul „Vlad”

Din distribuţie fac parte nume mari, căci alături de Araditz mai joacă Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Emilian Oprea, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Ion Haiduc sau George Piştereanu. Araditz a debutat în 2002, în serialul “În Familie”, (Prima TV), apoi în 2005 a jucat în “Lacrimi de iubire” (Acasă), iar din 2012 s-a alăturat emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1