Andreea Tonciu, Tili Niculae, Ştefan Stan şi Şerban Copoţ, la Cireaşa de pe Tort

grup_resize.jpg

Andreea, Tili, Ştefan şi Şerban s-au distrat pe cinste la filmări
Foto: Prima TV

Patru noi concurenţi vor găti şi vor pregăti tot felul de surprize în această săptămână, începând de joi, 23 octombrie, de la 19.30, la Prima TV

În a doua săptămână a emisiunii Cireaşa de pe Tort, Andreea Tonciu, Tili Niculae, Ştefan Stan şi Şerban Copoţ vor intra într-o competiţie feroce pentru titlul de cea mai bună gazdă.
Ca şi în săptămâna precendentă, cei patru nu au gătit în funcţie de inspiraţia de moment, ci au primit în ziua filmării, o cutie cu trei ingrediente. Cele patru vedete au fost obligate să folosească toate produsele primite în meniul pe care l-au preparat.

 • Andreea Tonciu
  Foto: Prima TV
 • serban copot bucatarie peste gatit
  Şerban Copoţ este un adevărat chef în bucătărie
  Foto: Prima TV
 • Tili Niculae
  Foto: Prima TV
 • Andreea, Tili, Ştefan şi Şerban s-au distrat pe cinste la filmări
  Foto: Prima TV
 • Maximize

1/4

Andreea Tonciu a avut în cutie o vânătă, piept de raţă şi vanilie. Tili Niculae a trebuit să folosească ciuperci, pui şi făină, iar Ştefan Stan a pregătit un meniu care includea brânză, dorada şi roşii. Şerban Copoţ n-a avut o sarcină uşoară, având în cutia surpriză: prepeliţe, unt şi ouă.
Aflaţi ce meniuri au pregătit cei patru, cum a comentat Horia Vîrlan prestaţia lor şi dacă s-au simţit bine împreună în această săptămână, de joi până duminică, de la 19.30, la Prima TV.
De asemenea, nu rataţi miercuri, la Prima TV, de la 19.30, ediţia în care veti putea vedea cele mai bune momente din săptămâna precedentă, inclusiv cum a gătit Iulia Albu borş de găină.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1