Andreea Tonciu a născut. Prima fotografie cu bebeluşul

22-23-vedetexcxz-tonciu.jpg

andreea tonciu a nascut fetita
Andreea Tonciu a născut la o clinică privată
foto: Click!

Visul Andreei Tonciu s-a îndeplinit. Bruneta care a împlinit anul acesta 30 de ani a devenit miercuri dimineaţă (8 iunie) pentru prima dată mămică. Ea a născut prin cezariană o fetiţă pe care o va boteza Rebecca Maria.

Andreea Tonciu are o minunăţie de fetiţă. Ea a născut la o clinică privată şi a optat pentru o operaţie de cezariană. Bruneta și soțul ei, Daniel Niculescu, au ajuns la spital dis-de-dimineață. Andreea și Daniel au devenit părinii unei fetițe, pe care o vor boteza Rebeca Maria. Bebeluşul a primit nota 10 la naștere.

Copilul va fi creştinat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf. Impresara şi antrenorul sunt şi părinţi spirirtuali pentru cei doi amorezi. "Andreea a născut prin cezariană. Au început puţin durerile la operaţie, după anestezie. Andreea plânge de la 5.30 de dimineaţă de când i s-a rupt apa şi a avut nişte frisoane cumplite. A fost foarte speriată. Ea săraca se plângea de dureri şi se pare că avea dreptate. Noi credeam că se răsfaţă. Medicul care i-a urmărit sarcina a zis că este al doilea caz al său, atât de dificil. Deni (soţul ei, n.r.) a fost în sala de naşteri şi spre surprinderea noastră a filmat totul. A avut un curaj nebun. El a ţinut-o deja în braţe pe cea mică, eu nu am putut. Este prea mică. Este o fetiţă foarte frumoasă, albă, care a luat trăsături de la ambii părinţi”, a declarat Maria Tonciu, mama vedetei, la Antena Stars.     

Iată prima imagine cu Rebecca Maria

bebe_tonciu.jpg

andreea tonciu fetita rebecca a nascut cezariana
Andreea Tonciu a devenit mămică de fetiţă
foto: arhiva personală

În trecut, Andreea Tonciu a avut o relaţie cu fotbalistului Nicolae Mitea, cu care s-a iubit șase ani. Vara trecută, ea s-a îndrăgostit de Daniel, un tânăr afacerist pe care l-a cunoscut într-un centru comercial. După numai trei luni de amor, bruneta a rămas însărcinată, iar miercuri (8 iunie) a devenit mămică.

Loading...

Citește și

  • O sarcină care a debutat cu greţuri continuă acum cu pofte nocturne. De asta are parte Andreea Tonciu de când a aflat că va deveni peste numai câteva luni mămică. Bruneta şi iubitul ei, Daniel Niculescu, abia aşteaptă să îşi strângă în braţe fetiţa şi au ales şi numele pentru bebeluşul lor.

  • andreea tonciu cununie daniel niculescu

    Andreea Tonciu (29 ani) se poate considera în sfârșit o femeie împlinită, căci în urmă cu foarte puțin timp a devenit doamna Niculescu, după ce i-a spus “Da” lui Daniel (24 ani), alesul inimii ei. Bruneta a strălucit la propriu și la figurat, căci în afara de ținuta pregătită special pentru această zi, zâmbetul ei luminos i s-a asortat perfect cu starea de spirit. O rochiță într-o nuanță deschisă, scurtă și decoltată, cu pietre strălucitoare în partea de sus, dar și o haină de blană au accentuat perfect trupul viitoarei mămici.

  • andreea tonciu prietene petrecere

    Andreea Tonciu (29 ani) și-a îndeplinit visul și de ieri (12 februarie) este o femeie măritată. Mai mult, fosta “pupăză” a Adrianei Bahmuțeanu este în al doilea trimestru de sarcină și va da naștere în doar câteva luni unei fetițe căreia i-a ales deja și numele, Rebecca Maria.

  • andreea tonciu gravida daniel niculescu bebelus fetita

    Ce mult s-a schimbat viaţa Andreei Tonciu în ultimele luni. Şi-a găsit jumătatea, iar anul acesta se pregăteşte să devină mămică, dar şi să îmbrace rochia albă de mireasă. Bruneta nici nu îşi imagina că îşi va întemeia o familie în timp record.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1