Andreea Tonciu, mesaj emoționant pentru Ana Maria Prodan

andreea_tonnciu.jpg

Andreea Tonciu
Foto Instagram

Andreea Tonciu și nașa ei, Ana Maria Prodan au o relație foarte apropiată. Cele două țin să-și demonstreze afecțiunea și pe rețelele de socializare. Ele se fotografiază împreună la fiecare eveniment la care se întâlnesc și le arată fanilor cât de puternică este relația lor.

Recent, Andreea a publicat o fotografie în care apare alături de Ana Maria Prodan și în dreptul imaginii, ea a scris un mesaj emoționant. Fosta asistentă tv i-a mărturisit cât de mult o iubește.

Zoom
Andreea Tonciu și Ana Maria Prodan
Foto Instagram

„Nașa mea, a doua mamă! Te iubesc mult!”, i-a transmis Andreea Tonciu.

Fotografia a fost apreciată de foarte mulți prieteni virtuali care le-au complimentat imediat. „Foarte frumoase”, le-a scris cineva.

Recent, Andreea Tonciu și-a deschis sufletul și a povestit despre momentele de cumpănă din căsnicia cu soțul ei, Daniel Niculescu. Ea și tatăl fiicei ei au avut parte la începutul căsniciei de certuri și dispute, însă au găsit echilibrul necesar să rezolve fiecare neînțelegere.

“Cine credea vreodată că eu o să mă mărit aşa imediat şi o să fac un copil? Înainte să îl cunosc pe soţul meu am fost la Arsenie Boca şi m-am rugat. Vreau să spun: nu sunt gravidă, nu divorţez deocamdată de nimeni! Ca să bagi divorţ trebuie să ai lucruri foarte grave. Nu dacă te cerţi, gata, hai să ne despărţim. Soţul meu ştie foarte bine ce fel de persoană sunt şi are foarte mare încredere în mine şi nu mai este gelos. Acum chiar ne înţelegem foarte bine. Ştie ce fac tot timpul, unde sunt. El nu a fost de acord cu apariţiile mele TV, dar acum nu mai are nicio treabă. Poate o să îl aduc şi pe el într-o zi. Pe mine mă deranja că nu mă lăsa. Aşa mă cunoscuse. Ce m-a deranjat foarte tare şi îi spun acum în direct pentru că ştiu că se uită: ne întorceam de la munte şi trebuia să merg la emisiune la nea Mărin cu naşa mea Anamaria şi nu a fost de acord. A zis: cum să stai tu 4-5 zile să dormi fără mine? Dacă mă sună de la emisiuni spune: hai să mergem undeva, îţi cumpăr ce vrei tu. Numai să stau cu el, să nu mă duc”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și

  • Andreea Tonciu (Niculescu) a reușit să realizeze proiectul pe care și l-a propus de mult timp, iar acum vedeta se simte împlinită total. Deși în ultima perioadă a fost în centrul atenției din cauza faptului că a recunoscut că a fost pe punctul de a divorța de soțul ei, Andreea a găsit energia necesară pentru a-și realiza un vis important.

  • Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în 2016, iar iubirea celor doi a adus pe lume o fiică de care sunt foarte mândri. Rebeca, fiica lor a adus numai bucurii de când s-a născut, iar Andreea o fotografiază în toate felurile, semn că o iubește enorm și este mândră că are o fetiță atât de frumoasă. Vedeta a publicat o fotografie cu fiica ei în timp ce se pregătea să deseneze, iar prietenii virtuali ai vedetei i-au scris imediat.