Andreea Tonciu divorțează? ”N-am vrut să spun până acum...”

Fosta asistentă TV a fost dată de gol de Teo Trandafir, care a văzut-o cu ochii în lacrimi și a aflat astfel despre problemele din mariajul ei.

Absența Andreei Tonciu din lumina reflectoarelor ar putea fi justificată acum, după ce s-a aflat că soțul vedetei îi pun frâne când vine vorba de apariții televizate. Cea care a dat-o de gol este nimeni alta decât Teo Trandafir. 

"Avea lacrimi in ochi. N-am vrut sa spun pana acum, nu voiam sa fii vulnerabila, Andreea. Ma asteptam sa aflu ca divortati in fiecare zi. Acum esti bine, acum esti fericita?", a dezvăluit Teo Trandafir.

Andreea Tonciu a confirmat fapoi aptul că a avut anumite discuţii cu soţul ei, însă susţine că acesta a reuşit să o înţeleagă şi acum îi e alături: "Da, acum sunt fericita! Am stat de vorba cu el si m-am impus. Pana la urma el asa ma cunoscuse pe mine (n.r. la TV). Nu ma mai lasa sa fac ce faceam inainte si ce imi placea sa fac. Sotul e langa mine. Face ce spun eu. Inainte nu facea, dar din 2018 face ce spun eu. Am vrut sa ne mutam, desi imi era foarte bine la mama, ma ajuta mult. Dar am vrut sa vad cum e sa stam doar noi trei. Ne-am mutat chiar vizavi de mama. Nu am facut imprumut la banca, aveam banii pentru casa. Mi-am impus ca pana de Sarbatori sa ma mut. E o casa ok, decenta, cu trei camere. Domnisoara doarme cu mami in pat, nu ii place sa stea singura intr-o camera. Nici patutul cumparat pentru ea nu l-a folosit niciodata, e ramas la mama".

Loading...

Citește și