Andreea Tonciu, decizie spre binele căsniciei: «Soțul meu este foarte gelos»

rrrrrrss.jpg

Andreea Tonciu seschimbă radical. Vedeta merge la sală pentru soțul ei

Andreea Tonciu a luat o decizie spre binele relației pe care o are aceasta cu soțul ei, Daniel Niculescu cu care are și o fetiță.

Andreea Tonciu știe că soțul ei este foarte gelos și, la recomandarea lui, fosta asistentă tv merge frecvent la sală pentru a arăta așa cum era la începutul relației.

"Eu vreau să arăt bine pentru mine în primul rând, apoi pentru soţul meu. El: dar nu vrei să te duci şi tu la sală? Nu eşti grasă, dar du-te şi tu să arăţi aşa mai bine, cum te-am cunoscut eu. (...) De data asta chiar mă ţin de treabă. M-am apucat de sală de două săptămâni. Am slăbit. Aţi crezut că sunt însărcinată, dar eu nu sunt însărcinată. Dacă mă vede soţul meu în piruetele astea... soţul meu este foarte gelos", a spus Andreea Tonciu. 

Cum scapă Andreea Tonciu de monotonie

Andreea Tonciu nu suportă monotonia și încearcă să întreprindă cât mai multe activități pentru a-și ocupa mintea și timpul liber. Vedeta a făcut câteva declarații care au uimit o țară întreagă. Andreea Tonciu i-a spus soțului ei că dacă se va plictisi și nu are ce să facă, ea se va angaja și pe douăzeci de milioane.

Andreea Tonciu s-a apucat de sală pentru a-și antrena corpul și pentru a se menține în formă. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că simte nevoia să iasă în oraș cu prietenele și își dorește să meargă la cât mai multe emisiuni pentru a se simți bine. 

„Pentru că mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, știi cum eram înainte, ieșeam tot timpul, mă duceam la filmări, mă duceam la joburi. Acuma, să stai așa închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Că dacă nu, o să înnebunesc. I-am zis soțului: „O să mă ai pe conștiință”. Că sunt nebună, că nu știu ce (n.r. i-a spus soțul). Am anumite persoane cu care ieșim, adică cupluri, fete măritate cu copii. Și îți dai seama, unele sunt la serviciu, unele sunt cu treabă, na, n-o să poată să iasă când vreau eu. Și nici eu nu o să pot când vor ele. Și nu ne-am intersectat la chestia asta.  Și am zis că înnebunesc, ce fac, tu ai treabă și eu fac prin casă, am făcut curat și acum ce fac. Am zis că înnebunesc, dacă nu fac acum ceva, să muncesc. Mă duc și mă angajez pe 20 de milioane i-am zis. A zis că am înnebunit”, a declarat Andreea Tonciu într-un interviu pentru Antena Stars.

Andreea Tonciu și soțul ei au fost la un pas de divorț

"Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg că m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Nu pot să spun că, ca cuplu, nu ne certăm. Soţul meu ştie că am fost la mare. Ştie absolut tot ce am făcut la mare. Nu a venit după mine la mare, nu m-a îmbrâncit la mare, nu a venit să mă ia cu forţa acasă. M-am dus la mare cu prietenele mele şi ne-am distrat pur şi simplu. Soţul meu nu a putut să meargă. Am mers cu sora mea, îşi dorea foarte mult. Mi-a zis să mă duc cu sora mea. Deja s-a ajuns prea departe. (...) Eu, în fiecare relaţie am fost foarte cuminte. Eu, dacă nu mă mai înţeleg cu partenerul meu, stop. Nu prea ieşim foarte des de când este Rebecca. Acum sora mea şi-a dorit foarte mult să meargă la mare. Am stat doar o noapte, a doua zi eram în Bucureşti. Nu am mai plecat niciodată fără el. Da, soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult. Să ştii că sunt geloasă, dar eu sunt aşa, puţin mai cu capul pe umeri. El e mai copil şi ar crede orice, dar are foarte mare încredere în mine", a mărturisit Andreea Tonciu.

Loading...

Citește și

  • sanziana buruiana si andreea tonciu

    Nu a trecut mult timp de când Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu rupeau podiumurile de modă ca manechine în diverse prezentări. Cele două au făcut carieră și la tv, în rolul de asistente “pupeze” ale Adrianei Bahmuțeanu, în emisiunea “La șuetă cu Bahmu” (Kanal D), și nu exista show monden în care să nu-și facă apariția. Între timp, fetele vesele ale showbiz-ului s-au transformat în femei de casa și mămici devotate. Dar iată că fetițele lor de calcă deja pe urme și mănâncă modă pe pâine.

  • Fosta asistentă TV, Andreea Tonciu, care în ultima vreme a renunţat la lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei, a fost, marţi seara, protagonista unui scandal de pomină, într-o parcare din Obor. Bruneta ne-a povestit despre acest incident, care acum a ars-o la buzunar. Motivul pentru care şi-a lăsat BMW-ul în mijlocul potecii este uluitor.