Andreea Raicu nu-şi mai ascunde iubitul. Următorul gând: căsătoria!

Andreei i s-au pus în cârcă multe relaţii, de-alungul ultimelor ani, dar nimeni nu a ştiut cu adevărat câte dintre ele au fost şi reale, pentru că vedeta nu a admis oficial niciuna. Lucrurile s-au schimbat acum.

Andreea Raicu afişează în ultima vreme un zâmbet larg, de om împlinit, pe oriunde o vezi, fie la evenimente, fie în fotografii. Mai presus de orice declară de ori câte ori are ocazia că este un om împlinit şi se bucură de o linişte pe care chiar o şi “propăvăduieşte” pe site-urile de socializare. Ceva s-a schimbat în viaţa ei,  şi foarte probabil această schimbare este dată de apariţia unei persoane speciale în viaţa ei. Unii au mirosit că ar fi vorba de un nou iubit şi chiar s-a discutat în spaţiul public că ar fi vorba de un afacerist elveţian.
 

Călătoriile dese făcute de Andreea în afara ţării au alimentat şi mai mult  presupunerile că relaţia este una serioasă.  Am putea spune că vedeta şi-a asumat relaţia în momentul în care a publicat o poză pe Instagram, cu un bărbat cu care schimbă priviri languroase, şi în dreptul căruia a scris ‘’love” (n.r. dragoste). 

Pe lângă această poză plină de ... romantism, Andreea le-a mai dat un pont fanilor. A participat recent la o nuntă unde a prins buchetul miresei. Ce urmează? Foarte probabil şi o nuntă, pentru că fosta prezentatoare se declară oarecum pregătită. 

loading...