Andreea Raicu a dezvăluit că își edita pozele în Photoshop! Care sunt motivele pentru care a renunțat

andreea-raicu-photoshop.jpg

Andreea Raicu a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu mai apelează la Photoshop
Foto Instagram

Andreea Raicu a mărturisit, prin intermediul blogului personal, că ani de zile a apelat la serviciile oferite de programele de editat poze, precum Photoshop-ul, pentru a arăta fără defecte în imaginile pe care le publica pe rețelele de socializare. În prezent, gândindu-se retrospectiv la acea perioadă, vedeta și-a dat seama că în spatele acestor poze perfect editate se ascunde multă neîncredere în sine, tristețe și „disperarea de a arăta cu orice preț că ești fericită”.

Dându-și seama că nimeni nu este perfect, Andreea Raicu a susținut că a renunțat să își mai retușeze pozele, atunci când a realizat că nu putem să arătam în viața de zi cu zi asemenea modelelelor din reviste, care își petrec ore la machiaj și care au în spate o întreagă echipă de profesioniști care lucrează pentru ca imaginea lor să fie una „perfectă”. 

Vedeta și-a schimbat modul de gândire de-a lungul timpului, mai ales după ce a avut de înfruntat greutățile vieții, aceasta trecând printr-o depresie apăsătoare. Andreea Raicu a vorbit întotdeauna în mod deschis despre schimbările care s-au petrecu în viața ei, iar după mulți ani petrecuți în lumina reflectoarelor, aceasta a renunțat complet la acest artificiu estetic la care tot mai multe persoane apelează, fie că sunt vedete sau nu. Andreea a dezvăluit că a renunțat la obiceiul de a-și modifica fotografiile prin intermediul Photoshop-ului și a susținut că-și dorește să promoveze naturalețea. 

andreea-raicu.jpg

Andreea Raicu a dezvăluit că apela la programele de editat poze, în trecut
Foto Instagram

Andreea Raicu a mărturisit că își edita pozele 

„Ani, riduri, cearcăne de la nesomn sau depresie, tristețe, încrâncenare de la frustrarea care zace în interior – toate dispar cu ajutorul acestor aplicații-minune. Realitatea este că nu poți arată ca în reviste atunci când ești acasă sau pe stradă sau oriunde. Că timpul trece și îți apar riduri oricât de mult te-ai strădui să le amâni sau să le ștergi. Pentru că și eu am fost așa. Ani de zile.

Mă chinuiam până nu mai puteam să ascund ce era în interiorul meu: cu machiaje, coafuri care mai de care mai sofisticate și mult Photoshop. Îmi era rușine de cum mă simțeam și nu voiam să vadă nimeni acest lucru. De aceea acum pot vedea prin pozele perfect prelucrate tristețea, suferința și disperarea de a arată cu orice preț că ești fericită”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal. 

andreea-raicu-2.jpg

Deși în prezent se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Raicu a trecut printr-o depresie
Foto Instagram

Andreea Raicu a trecut printr-o depresie

Andreea Raicu a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din viața ei, mărturisind că a avut un moment în care și-a dorit chiar să renunțe la lupta cu depresia. Vedeta a povestit constant despre această afecțiune care ajunge să afecteze un procent tot mai mare din populația globului, dezvăluind care au fost medodele sale de combatere a bolii. 

„Deși am avut multe momente în care am vrut să abandonez această luptă cumplit de grea, mi-am căutat puterea interioară și am lasat-o să mă ghideze pentru a gasi soluțiile cele mai bune pentru mine. Câteva lucruri care m-au ajutat: am apelat la specialiști, am căutat workshopuri care să mă ajute să înțeleg ce se întamplă cu mine, am citit foarte mult, și cred că, de fapt, cel mai importat lucru a fost să realizez că sunt în stare să încerc orice pentru a câștiga lupta cu depresia”, povestea vedeta, în urmă cu ceva vreme. 

Loading...

Citește și