Andreea Răducan se mărită! Locul inedit unde a fost cerută de nevastă

andreea.png

Andreea Răducanu, alături de Daniel, viitorul soț

Fosta noastră gimnastă de talie mondială, Andreea Răducan, se mărită săptămâna viitoare. Aceasta a fost cerută de soție de către iubitul ei, într-un mode romantic. Fosta sportivă a dat detalii la emisunea ”Vorbește lumea”, de la PRO Tv, prezentată de Adela Popescu și Gabi Coveșeanu.

12 octombrie va fi o zi memorabilă în viața Andreei Răducan. Ea și iubitul său, Daniel, se vor căsători. Șatena l-a cunoscut pe alesul inimii sale prin intermediul unor prieteni. 

”Daniel este un băiat excepțional, și nu-l laud. Ne știm deja de 4 ani, a fost nev d eun ciclu olimpic de pregătie pentru a ajunge la marele eveniment. Cum ne-am cunoscut? Avem doi prieteni comuni, Daniel a crescut în Germania, iar antrenorul lui de tenis de acolo e preieten cu o amica de-a mea de la Constanța și așa ne-am cunoscut, a spus aceasta în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea, de la Pro Tv

Întrebată de prezentatorii emisiunii cum a fost cerută de soție, Andreea a povestit copleșită de emoții.
”El a fost tentat de mai multe ori să mă ceară însă nu era momentul potrivit. Mă întorsesem cu fetele de la Campionatele Europene de la Berna, el venise în București îna ceeași zi, și mi-a propus ca la sfârșitul săptămânii să mergem la munte. Am pornit împreună și sus la Crucea Caraiman, am urcat împreună, și acolo m-a cerut de soție. Inelul a fost un pic mare, însă am rezultat ulterior problema cu mărimea inelului”, a mărturisit Andreea Răducan.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1