Andreea Popescu şi-a botezat băieţelul

13_andreea-popescu-1.jpg

Andreea și micuțul Ioachim

Andreea Popescu și soțul ei, Rareș Cojoc, au devenit părinți luna trecută pe 20 iunie, iar micuțul Ioachim a avut la naștere 4,200 de kilograme și a măsurat 54 de centimetri.

Weekendul acesta, băiețelul a fost creștinat, iar dansatoarea și soțul ei au fost  tare emoționați. ”Ne-am dorit ca botezul să fie prin afundare în cristelniță.

13_botez-2.jpg

Ioachim nu a plâns în biserică

 

Are trei săptămâni și patru zile. Este cuminte de obicei, dar de vreo trei zile mi-a tot făcut nopți albe și mănâncă foarte des, așa că mami trebuie să stea la alăptat când vrea bebelușul”, a mărturisit Andreea Popescu într-o emisiune de la Antena Stars. Iată că băiețelul lor a fost foarte cuminte în timpul botezului și doar la final, după ce  a fost scos din cristelniță, a schițat un scâncet. Nașii micuțului au purtat haine tradiționale. După slujba religioasă, ei au tras un chef pe cinste.

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea popescu dansatoare delia a nascut un baietel

    Andreea Popescu a născut. Fosta dansatoare a Deliei a devenit mamă pentru prima dată în zorii zilei de miercuri, 20 iunie. Vestea a fost făcută publică la doar două ore de la fericitul moment, semn că bebelușul și proaspăta mămică se simt foarte bine.

  • andreea popescu rares cojoc bebe ecografie

    Un adevărat miracol s-a produs pentru Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache. Şatena s-a retras din showbiz de câţiva ani şi s-a concentrat pe viaţa de familie. S-a măritat cu Rares Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, şi s-a făcut fată de casă. După doi ani de aşteptări, Andreea a dat vestea cea mare: este însărcinată în 14 săptămâni şi urmează să devină mămică anul viitor.