Andreea Popescu se pregătește să devină din nou mămică! Câte kilograme i-a adus sarcina fostei dansatoare

andreeapopescu.png

Andreea Popescu mai are puțin până când va deveni mămică pentru a doua oară
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, nu mai are mult până va deveni mamă pentru o doua oară, de data aceasta de fetiță. De ceva timp, aceasta s-a retras de pe micile ecrane, pentru a se dedica familiei, însă în mediul online a rămas la fel de activă.

În aproximativ o lună, Andreea își va putea strânge în brațe fetița, un moment pe care îl așteaptă emoționată. Ea și soțul ei, Rareș, mai au un băiețel, pe Ioachim. Deși nu mai este atât de prezentă în spațiul mediatic, fosta dansatoare își ține în continuare la curent urmăritorii cu momentele frumoase din viața ei.

Andreea Popescu mai are puțin până naște

Recent, într-un interviu, aceasta a mărturisit că s-a îngrășat 20 de kilograme pe perioada sarcinii și că îi este din ce în ce mai greu să facă față acum, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. În rest, toate bune, spune Andreea.

andreea-popescu.png

Andreea Popescu, alături de partenerul ei
Foto: Arhivă personală

„A fost bine, e o sarcină ușoară, n-am ce să spun, dar în trimestrul III e foarte greu, te miști greu, respiri greu, e un proces normal prin care trece orice femeie. Eu nu am avut această baftă să fiu vreo gravidă slabă și cu burtă, a trebuit să iau proporții.

Am luat destul de multe kilograme, am luat 20 de kilograme și mai am o lună de sarcină. Îmi este frică, exact în ultima lună se ia cel mai mult”, a spus Andreea Popescu la Antena Stars.
„Când am fost ieri la control, bebelușul este mai mare cu o săptămână și patru zile, adică e mai lungă, grăsuță, mai mare și atunci s-a recomandat special să nu am diabet gestațional. Testul de glucoză trebuie să-l facă orice gravidă, este la recomandarea medicului. Eu l-am făcut puțin mai târziu”, a mai precizat Andreea Popescu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5