Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, este însărcinată pentru a doua oară

poza-andreea-cu-burtica.png

poza andreea cojoc cu burtica
Familia Andreei și a lui Rareș se va mări cu un membru
Sursă foto: Arhivă personală

Andreea Cojoc, fosta dansatoare a Deliei, este în culmea fericirii. La 37 de ani va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul personal de Instagram, acolo unde a scris și un mesaj emoționant.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, s-a retras din showbiz în urmă cu câțiva ani, atunci când a decis să aloce mai mult timp vieții de familie. S-a căsătorit cu Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, iar în anul 2018 au devenit părinții unui băiețel pe nume Ioachim. 

andreea-si-ioachim.png

andreea si ioachim
Andreea este mama unui băiețel pe nume Ioachim
Sursă foto: Arhivă personală

Andreea și Rareș au decis să își mărească famillie, iar Ioachim să aibă un frate sau o surioară. Fosta dansatoare a dezvăluit vineri, 16 aprilie, că va deveni mamă pentru a doua oară. Andreea, care este însărcinată în 13 săptămâni, a scris un mesaj pe Instagram despre bucuria pe care o resimte știind că familia ei va avea un nou membru. 

andreea-si-rares.png

andreea si rares
Andreea și Rareș vor deveni părinți pentru a doua oară
Sursă foto: Arhivă personală

"Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința.Iubirea nu se împarte ci se înmulțeste, răbdarea se dobândește prin multa muncă, iar credința se întărește prin copiii mei. Cu greu am rezistat să nu împart această bucurie, pentru mine un copil înseamnă o bucurie imensă de care toată lumea ar trebui să se bucure. Vom avea doi copii minunați și să ne dea Dumnezeu măcar încă pe atâția. La 37 de ani am realizat mai mult decât mi-aș fi putut dori. O familie, doi copii sănătoși, întoarcerea mea și restul sunt detalii", a fost mesajul Andreei. 

Loading...
 
 

Citește și