Andreea Popescu, dezvăluiri despre viața de mămică: «Acum câțiva ani judecam părinții»

andreea-popescu-viata-de-mamica.jpg

Andreea Popescu a vorbit despre viața de proaspătă mămică
Foto Instagram

Fiind mămică de câteva luni, Andreea Popescu a început să se obișnuiască cu responsabilitățile care vin odată cu mărirea familiei. Fosta dansatoare a Deliei a dezvăluit că viața sa s-a schimbat radical de când micuțul ei a venit pe lume și că și-a modificat și concepțiile cu privire la viața de părinte. Trăind personal acest sentiment unic, Andreea și-a dat seama că, deși judeca ceilalți părinți acum ceva vreme, în prezent, de când este mămică, a ajuns să practice aceleași obiceiuri ca cei pe care îi critica în trecut.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a devenit mămică pentru prima oară în luna iunie a acestui an, iar de atunci viața ei s-a schimbat în totalitate, ajungând să perceapă situațiile din jur într-un mod complet diferit. Aceasta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia le-a explicat prietenilor săi virtuali despre viața de proaspătă mămică

Dacă în trecut dansatoare îi judeca pe părinții care își luau mereu copiii oriunde merg, în prezent aceasta a explicat că în sfârșit înțelege care este motivul pentru acest obicei, dezvăluind, de asemenea, că îl practică și ea, la rândul ei. 

andreea-popescu-familie.jpg

Andreea Popescu are o familie frumoasă
Foto Instagram

Andreea Popescu îl ia pe băiețelul ei în vacanțe 

„Oriunde călătoresc îl iau cu mine, alăptarea te obligă să nu pleci fără bebe, dar sunt sigură că și dacă nu îl alăptam tot cu mine era. Acum câțiva ani judecam părinții care își luau bebelușii cu ei în vacanțe, acum eu fac la fel (în ceea ce judecam în aia și picăm, de fiecare dată). Mă gândeam că dacă îți iei bebelușul cu tine îl chinui, dar de fapt chinul nu este al lui ci al tău, din egoism gândim așa (cel puțin eu gândesc așa).

Bebelușul atât timp cât este lângă tine, atât timp cât își simte mama și este în brațele ei nu are cum să fie chinuit, și într-o celulă de ar fi cu tine tot ar fi fericit”, a susținut aceasta. 

andreea-popescu-2familie.jpg

Andreea Popescu își ia băiețelul în vacanțe
Foto Instagram

Andreea a dezvăluit că este „dependentă” de micuțul ei 

Dansatoare nu își mai vede viața fără băiețelul ei, mărturisind că este dependentă de cel mic. Deși chiar și în vacanțe trebuie să aibă mereu grijă de bebe, mămica a susținut că i se pare firesc să îl ia mereu pe cel mic cu ea, pentru ca acesta să-și formeze amintiri frumoase cu „mami și cu tati”. 

„Mi-am dat seama că sunt o mamă dependentă de copilul ei, o mamă dependent asumată, dar am grijă să nu îmi transform copilul într-un dependent de mama lui, acum nu este cazul, este și normal să fie dependent de mine.

andreea-popescu-baietel.jpg

Andreea Popescu a dezvăluit că este dependentă de băiețelul ei
Foto Instagram

Într-adevăr, vacanțele nu sunt vacanțe pentru mine, este la fel ca și cum aș fi acasă numai că schimb peisajul, chiar dacă bebe nu înțelege mare lucru din vacanțele noastre, dar undeva acolo în mintea lui se formează aceste amintiri cu mami și cu tati și mai important decât orice este faptul că suntem toți împreună cu bune și cu grele”, a mai scris Andreea Popescu, pe Instagram. Ea este căsătorită cu Rareș Cojoc, multiplu campion la dansuri sportive, și au o relație fericită, din care a rezultat și un băiețel. 

 

 

 

Loading...

Citește și