Andreea Monteiro se teme pentru copilașul ei: "De când a început sarcina mi s-a părut destul de complicată!"

1-andreea_gravida_1.jpg

Andreea Monteiro
Fermecătoarea Andreea Dos Santos Monteiro a ajuns în săptămâna 37
Foto: arhiva personală

Frumoasa Andreea Dos Santos Monteiro (35 de ani), fosta concurentă de la "MasterChef" în 2019, a revenit în atenția fanilor cu noutăți: a anunțat că e însărcinată a doua oară și de data aceasta așteaptă un băiețel. Vedeta ne-a povestit cu ce probleme se confruntă acum, când mai are mai puțin de o lună până va naște.

Fermecătoarea Andreea Dos Santos Monteiro a ajuns în săptămâna 37 și mai are încă 3 până la dată probabilă a nașterii. Însă are o problemă, căci bebelușul din burtică nu s-a întors: "e în pelviană, adică cu capul în sus, iar din cauza asta cel mai probabil va trebui să fac o operație de cezariană. De când a început sarcina mi s-a părut destul de complicată față de prima. Nu am putut să fac mișcare, nu m-am simțit foarte bine, de aceea pe parcursul ei, chiar la început, am preferat să fiu mai cumințică. Singură diferență de la prima sarcină e că mănânc mai mult, însă nu m-am îngrășat", spune ea.

Și-a schimbat medicul ginecolog

Până în momentul de față a luat în jur de 16 kilograme, care nu sunt vizibile. "E aceeași greutate pe care am avut-o și cu Grace, doar că la ea m-am îngrășat spre finalul sarcinii.  Faptul că am făcut multă mișcare de-a lungul vieții m-a ajutat să nu am niciun fel de dureri de spate. Dorm foarte bine, încerc să mă odihnesc cât mai mult, pentru că știu că va urma o perioadă dificilă.

Spre deosebire de sarcina cu Grace, am încercat să acaparez în jurul meu cât mai multe ajutoare astfel încât să fiu acoperită în prima parte a zilei pentru că voi fi nevoită să lucrez. În ciuda faptului că eu cred că va fi o naștere prin cezariană, deși medicii dau șansă bebelușului să se întoarcă, chiar în ultimele săptămâni, sunt pregătită pentru orice situație și pentru că am considerat că nu am fost convinsă de capacitățile doctorului care mi-a urmărit sarcina l-am schimbat", a povestit ea.

Vedeta a ales numele bebelușului dar nu vrea să-l dezvăluie. "E un nume diferit, frumos, cu o rezonanță destul de bună, sunt ferm convinsă că va face echipă bună cu Grace", a mai spus ea.

Aida Parascan a pierdut sarcina

Câștigătoarea MasterChef 2013, Aida Parascan (39 de ani), a trăit cea mai mare dramă a vieții ei căci i-a murit copilul în pântece, la cinci luni. „Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât”, a declarat vedetă după tragedie.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1