Ce frumos și-a amenajat Andreea Marin vila din Pipera! A umplut-o de flori

4-andrefffea_marin_copy.jpg

Andreea Marin, mândră de fiica ei

Andreea are o casă superbă, situată în zona de Nord a Bucureștiului, Pipera. Iată că diva a simțit nevoia unor schimbări, așa că a renovat și a schimbat mobilierul în toată casa!

A modernizat totul cu accesorii și mobilier elegant! Bucătăria, baia, livingul, dormitorul se identifică printr-un decor comun: sunt flori peste tot. Iar curtea “Zânei” e fix ca în basme. 

5bucataffrie_copy.jpg

Bucătăria

“A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia."

1/6

"Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul.  În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata”, povesteşte Andreea.

Andreea Marin e tare mândră de fiica ei, Violeta

Când vorbeşte despre Violeta, fiica ei de aproape 14 ani, Andreea Marin (46 de ani) este mereu emoţionată şi are ochii sclipitori, plini de fericire.

Are şi de ce! Violeta, fiica ei şi a lui Ştefan Bănică jr, îi dă numai motive de mândrie. 

Pe plan muzical, nu doar că este foate talentată, dar a şi compus o melodie pe care se pregăteşte să o lanseze! Bineînţeles, în colaborare cu nimeni altul decât cu Ştefan Bănică jr, celebrul ei tată. 

1-violggeta_copy.jpg

La aproape 14 ani, Violeta seamănă tot mai mult cu mama ei

“Violeta, aşa cum e şi normal, da, e domnişoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani şi schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălţime, mă bucur! E un moment frumos din viaţa noastră de mamă-fiică. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri over size şi blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aş fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre odinioară şi îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit Andreea Marin într-un interviu pentru emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV. 

2-cu_ambii_hhcopii_pe_scena_copy.jpg

Ştefan Bănică jr, alături de primii săi copii: Violeta şi Radu

Iar atunci când a venit vorba despre modă, s-a aflat şi faptul că nu vedeta îşi sfătuieşte fiica, din punct de vedere stilistic, ci invers. “Ea mă sfătuieşte pe mine, e mai pricepută decât mine, fără nici un dubiu!”. 

3-stefan-banica-jr-si-fiul-ddcel-mare-radu-stefan_copy.jpg

Împreună cu Radu a cântat şi în concertele de Crăciun

Întrebată ce carieră crede că ar urma Violeta, Andreea Marin a dat din casă şi a “scăpat”, fără să vrea, un detaliu extrem de important! 
“E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea. E foarte talentată în privinţa limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu ştiu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îţi va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai completat vedeta, la Exclusiv VIP.
Loading...