Andreea Marin a slăbit 7 kilograme în două luni! Care este secretul ei

andreea_marin_sala.jpg

andreea marin sala
Andreea Marin are antrenor personal
foto: arhiva personală

A început anul 2017 cu schimbări pe toate planurile! Andreea Marin fost cooptată într-un proiect de anvergură la Pro TV, sentimental, şi-a recăpătat statutul de femeie liberă, iar fizic se simte şi arată ca la 20 de ani. Vedeta a mărturisit că s-a apucat serios de sport, iar exerciţiile şi dieta au ajutat-o să scape de 7 kilograme în două luni.

Andreea Marin (42 de ani) vrea să arate ca o balerină, deşi se află în juriu de la "Uite cina dansează" şi nu în ring! Vedeta a mărturisit că din respect pentru cele 12 perechi care se antrenează la foc contonuu pentru a oferi publicului cele mai bune momente a decis să se apuce şi ea intensiv de sport.

marin_7_kiligrame.jpg

andreea marin sala sport antrenor personal
Jurata de la "Uite cine dansează" trage din greu la sală
foto: arhiva personală

Jurata a publicat imagini de la antrenamentul ei la sală şi a recunoscut că nu îi este uşor deloc să ţină pasul cu cei care se antrenează zilnic la sală.

mihaela_radulescu_andreea_marin.jpg

mihaela radulescu andreea marin
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au împărțit aceeași scenă la „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

"N-a fost uşor antrenamentul de început de zi, dar a meritat! Antrenorul meu, Cristian Aionesei, se declară mulţumit, dar tot mă critică în faţa Corinei Caragea, veţi vedea la ştirile Pro TV. Am promis că mă voi antrena zi de zi, din respect pentru efortul susţinut al concurenţilor «Uite cine dansează» pe care îi jurizez şi vreau să simtă că le înţeleg şi le respect strădania. Şi mă ţin de treabă.

andreea_marin_sac.jpg

andreea marinsac de box sala sport intensiv
Andreea Marin a promis că se va antrena zilnic, la fel ca perechile care intră în ring
foto: arhiva personală

Măsurătoarea arată ţi un rezultat neaşteptat după sport şi o scurtă detoxifiere (2 weekenduri şi o săptămână de dietă recomandată de nutriţionist între ele), precum şi nutriţie moderată şi cât mai ordonată posibil: o pierdere în greutate de 7 kg din ianuarie pâna acum", a scris Andreea Marin pe contul ei de socializare alătrui de câteva imagini grăitoare.  

Loading...

Citește și