Andreea Marin și-a luat bucătărie la preț de apartament: 70.000 de euro

m119-andreea-marin.jpg

Andreea Marin (44 de ani)

Când e vorba despre casă, Andreea Marin (44 de ani) nu are nevoie de vreun designer de interioare, pentru că ea se pricepe foarte bine și are mult bun gust.

Iată că de curând vedeta a făcut câteva schimbări în vila unde locuiește alături de fiica ei, Ana Violeta (11 ani), și uneori de logodnicul ei, Adrian Brâncoveanu. De data aceasta „Zâna” a făcut îmbunătățiri în bucătărie și a schimbat mobilierul cu unul de la o firmă celebră în lume, al cărui cost e de 70.000 de euro.

m219-andreea-marin-bucatarie.jpg

“Zâna” şi-a dorit o bucătărie ca a vedetelor de la Hollywood

 

Dulapul de bucătărie arată precum o vitrină și se poate închide cu două uși, structura e pe lemn masiv, beneficiază de o bucătărie tip insulă, iar ustensilele și alte accesorii sunt din gama de lux. O astfel de bucătărie ați putut vedea doar în filme sau în casele actorilor de la Hollywood. 

Loading...

Citește și

  • andreea marin sexy

    Andreea Marin e de nerecunoscut și devine din ce în ce mai sexy! La 44 de ani, fosta “Zână a Surprizelor” întinerește pe zi ce trece, semn că-i priește din plin dragostea cu iubitul consul, Adrian Brancoveanu, cu 11 ani mai tânăr. Marți, 14 mai, am întâlnit-o la o petrecere mondenă, unde a uimit cu o schimbare de look.

  • Andreea Marin (44 de ani), care a făcut istorie în lumea televiziunii cu emisiunea ”Surprize, Surprize!” (TVR 1), a postat recent un filmuleț, în care ne-o prezintă pe fiica ei, Violeta, în vârstă de 11 ani, în timp ce susține un scurt recital la superbul lor pian din living: