Andreea Marin și-a găsit jumătatea? Anuțul făcut de ea pe Internet

andreea_marin_1.jpg

andreea marin
Andreea Marin a publicat o imagine care dă de gândit în ceea ce privește viața sentimentală
Foto: Instagram

Au trecut aproape șapte luni de când Andreea Marin a divorțat oficial de Tuncay Ozturk, dar se pare că toată această perioadă i-a priit din plin. A adoptat un stil de viață mai sănătos, face mai mult sport, a slăbit, dar este foarte posibil ca soarele să fi răsărit și pe „strada dragostei”.

Andreea Marin a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu un mesaj care ar putea da de gândit admiratorilor prezentatoarei Tv. În imagine apar două pălării de soare, într-o barcă, sugerând un cuplu care se relaxează în vacanță.

andreea_marin_2.jpg

andreea marin
Și-a găsit Andreea Marin jumătatea?
Foto: Instagram

Fotografia este însoțită și de următorul mesaj: „Dragostea este să găsești pe cineva căruia să-i pese atât de nebuniile, cât și de zâmbetul și vitalitatea ta.” Poza publicată pe rețeaua de socializare a primit din partea fanilor sute de like-uri, dar și mesaje în care-i urează Andreei Marin multă fericire și distracție.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin

    De la divorțul de fizioterapeutul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a intrat în zodia schimbărilor. S-a apucat serios de sport, și-a schimbat garderoba, dar și look-ul: s-a tuns scurt, dar poartă deseori plete sub forma extensiilor. Mai mult, a făcut parte și din juriul uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale anului, “Uite cine dansează”.

  • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1