Andreea Marin şi Carmen Tănase nu se despart nici măcar în pat de animalele de companie

14_2.jpg

Ruby, înconjurată de două pisici maidaneze şi de doi câini

Vedetele sunt topite după animalele lor de companie. Dacă Andreea Marin, Ruby şi Carmen Tănase se mândresc cu căţeluşii lor, care fac numai boacăne, dar şi cu pisicile lor jucăuşe, iată că Ioniţă de la Clejani, celebrul lăutar, are acasă şi o maimuţă, de care nu se desparte nici când doarme.

Andreea Marin (44 de ani) are în gospodăria ei cinteze, veveriţe, peştişori, dar şi căţeluşi şi pisicuţe, care se bucură de un trai regesc.

14_1.jpg

Andreea Marin, nedespărţită de ciobănescul german Rocky

Fosta “Zână” de la “Surprize, surprize!” creşte şi două pisici maidaneze, Ghetuţă şi Fistic, dar şi doi căţei, ciobănescul german Rocky şi cockerul spaniol Lady. Dintre toţi, însă, cel mai afectuos este Rocky, care nu se desparte o clipă de celebra lui stăpână. Căţelul are locul lui şi în patul divei, tolănindu-se alături de Andreea. Cât o priveşte pe Ruby (30 de ani), poreclită de apropiaţi ”mama animalelor fără stăpân”, ea adăposteşte în apartament două pisici şi doi câini. ”Le-am găsit pe toate în urmă cu câţiva ani pe stradă, bolnăvioare ori înfometate, aşa că le-am băgat în palton şi le-am adus acasă”. Toate pufoşeniile adoră să se cuibărească lângă ea, în pat.

14_5.jpg

Carmen Tănase, cu pisica pe cap

Actriţa Carmen Tănase (58 de ani) a strâns 11 suflete, nouă pisici şi doi căţei: ”Eu le gătesc animalelor mele. Le cumpăr carne tocată de vită, cu legume, cu de toate. Ştiu că e posibil să-mi sară în cap veterinarii, dar eu consider că dacă nouă ne place să mâncăm diversificat, şi lor le place. Eu le dau boabe doar ca supliment”, a mărturisit Carmen Tănase, la ”Stăpânii vedetelor’, de la Antena Stars. 

14_22.jpg

Ioniţă de la Clejani adoarme cu maimuţica pe spate

Iar lăutarul Ioniţă de la Clejani (48 de ani) nu se mai desparte de maimuţica lui, pe care i-a dăruit-o un prieten, aceasta dormind noaptea pe spatele artistului. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva

    Carmen Tănase este inegalabilă în comedii, iar în viața de zi cu zi oamenii se strâng ciorchine în jurul ei, pentru că are o poftă de viață de invidiat. Actrița a trecut însă printr-o mare dramă, în anul 2000, când inima soțului ei, Victor Parhon, a încetat să mai bată. Singura ei alinare este fiul lor, Tudor, un regizor talentat. În 18 ianuarie, artista a împlinit 57 de ani.

  • carmen tanase

    Cabral a avut șansa să întâlnească în România o mulțime de personalități, iar prin stilul său unic, respectuos și amuzant, a reușit să se facă plăcut nu doar de fani, ci și de vedete. Într-una dintre poveștile de pe blogul său personal, prezentatorul Tv își amintește de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe actrița Carmen Tănase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1