Andreea Marin a revenit la liceul ei din Roman, oraşul natal, după 26 de ani

14_8.jpg

Așa arăta ”Zâna”, în anii de liceu
Citeste tot despre: 

Andreea Marin (44 ani) a revenit zilele trecute în orașul natal, Roman, unde s-a fotografiat pe scările liceului pe care l-a absolvit, în urmă cu 26 de ani.

”Acasă. Ce putere minunată, de balsam pentru suflet, are acest cuvânt-sentiment. Spre cei dragi, adunați acasă, m-au îndreptat pașii în ultimele zile, spre Romanul natal. Timpul prețios cu familia a fost un dar de neuitat. Atât de importante și amintirile ivite parcă din senin, la orice pas.

14_andreea.jpg

Andreea Marin are amintiri de neuitat din orașul natal

 

În imagine, liceul meu drag, fereastra lui pe care erau lipite foile cu rezultatele examenelor de treapta întâi, a doua, Bacalaureatul. Atâtea emoții retrăite într-o clipă”. Dar a povestit și despre femeia care o răsfăța cu prăjituri, ”tanti Aurica”: ” La Cofetăria Tosca, fugeam din când în când cu colegii, ademeniți de înghețată sau indienele nemaipomenite, făcute după rețeta bunicii”. După ce a revăzut orașul copilăriei sale, Andreea a călătorit spre Iași. ”Leagănul studenției mele și-al primilor ani de tv. Vreau să le arăt dragilor mei prieteni palatul neasemuit și orașul care a pus pietre de temelie pentru omul care sunt azi”, a mai povestit ea. 

 

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, într-o rochie prin care s-a ghicit tot. Nu e cea mai bună ținută a ei

Andreea Marin, declarații șoc despre divorțul de Ștefan Bănică Jr: «Se poate spune că este o dovadă»

 

Loading...

Citește și